Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titi66 kérdése:
Most ezt túl reagálom?
Figyelt kérdés
Ma átmentem a barátomhoz és gépeztünk aztán láttam hogy ott egy csaj aki elérhető volt. Azt mondta az a volt barátnője tavaly írt utoljára neki. De a becenevét nem töröli ki. Ami Princess és minden emoji izé. De nem akarja kitörölni. Nem tudom mért lenne nagydolog ha kitörölné... Tudom ez így nagyon úgy tűnik mintha egy kis tini p.... lennék. Oké talán egy kicsit az vagyok de szerintem ennek egyik lány sem örülne hogy ott van az exe és a becenevét meg nem akarja megváltoztatni. Oké most csak hisztizek. De ezt muszály kiírni magamból mert attól megnyugszok valamennyire... XD2018. aug. 28. 14:04
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2018. szept. 1. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!