Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en reagalom tul a dolgot?
Van egy osztalytarsam aki regen beszelgetett a baratommal termeszetesen nem akarhogyan flortoles ment nagyon foleg a lany reszerol olyanokat irogatott hogy csak neztem..akkor meg a baratommal nem voltunk egyutt..de halistennek engem valasztott..aminek nagyon orulok de viszont
Es elkezdtwm edzeni a lany is ugyan olyan hajat akar mint amilyen az enyem
Mikor meglatja a baratomat a lany elvirosodik es teszi az agyat..meg egyfolytaban megkerdezi hogy egyutt vagyunk -e
reagalom tul de mar nagyon idegesit..foleg az hogy ott eszi a fene korulottunk mindig..persze a baratom ezen csak nevet de engem szet vag az ideg.
Tök felesleges a barátom nalam van es ráírt azzal az indokkal hogy mivan velem
Egyszerűen feldühít ez a hárpia miért nem tudja megkérdezni tőlem?
Vagy ezt már direkt csinálja??
Segítsetek hogy mitcsináljak mert nagyon ideges vagyok most
Mellesleg a baratommal hetvegen ossze is kaptunk megneztem a regi uzeneteit ezzel a lannyal elkezdtem olvasgatni (kar volt)
Es talaltam egy hanguzenetet erre a baratom kivette a telefont a kezembol es kristaly tisztan emlekszem a datumra..de o mas jelentektelen hanguzenetet mutogatott.
Ilyenkor mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!