Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz barát vagy én reagálom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz barát vagy én reagálom túl? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat, hogy kicsit hosszú, és hogy nem a megfelelkő kategóriába tettem :(

Egyik sulis barátnőmmel mostanában eléggé közel kerültünk. Szerettem volna végre valami sulin kívüli programot is szervezni, és pont ma lesz egy közeli helyen egy "falunapon" egy jó koncert, amire alapból nagyon szivesen mennék, és megbeszéltem vele, hogy menjünk együtt mert tök jó szórakozás stb.

Erre ma lemondta. Merthogy ő dolgozni fog, pont ezen a falunapon valami standnál segít árulni vagy tudja a fene. És hogy már dolgozott itt a napokban, és beírták ma estére is és nem tud velem jönni a koncertre. Nagyon csalódott vagyok. Szerintem nem is akart igazán jönni. Biztosan megtudta volna beszélni a főnökével, hogy legalább 1 órára szabad legyen. Legalábbis én a helyében elintéztem volna. De ő inkább azt a hülyeséget (meg a pénzt amit kap érte) választotta helyettem :( azt hittem pedig, jó barátok vagyunk. Mindezt persze üzenetben közölte, és nem tűnt túl megbánónak, szerintem leszarta. Én meg megiirtam végül, hogy én akkor is elmegyek, megoldom valahogy. Arra meg csak irta hogy rendben, bocsi.

Ez most igy mi? Mit csesztem el? Hogyan kéne kezelnem ezt a helyzetet? Vajon tényleg nem akart jönni? A suliban majd ugyanugy legyünk jóban ahogy eddig? Vagy szóba hozzam ezt előtte? Máskor is próbáljak közös programot szervezni? HEELPPP!

máj. 4. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hajjaj... Alapvetően ezeknek nem kellene problémát okoznia, mert az élet egy totál jelentéktelen mozzanata. Ez akkor okoz gondot, ha eleve van valami más probléma a háttérben.
máj. 4. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Túl gondolod a semmit. Ez az élet aranyom.
máj. 4. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit túl gondolod, viszont ő is tehetett volna többet ezügyben.
máj. 4. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit túlreagálod, hiszen ez nem a 6. alkalom, amit lemond. Tényleg lehet, hogy dolga akadt.
máj. 4. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha másodjára vagy harmadjára is lemondja az már gyanús. De ez...

semmi.

máj. 4. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmit nem jelent, a diákmunkák nem annyira lazák amúgysem, tehát simán lehet, hogy nem tudta volna megoldani. A magyarázat amit mondott ésszerű.

Az üzenetben amiben lemondta, nem hinném, hogy bunkó volt, hajlamosak vagyunk néha egyszerűen, röviden írni, nem akart megsérteni.

Hívd el valahova máskor, addig pedig írogass neki online.

máj. 4. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen túlreagálod.
máj. 4. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez a jó tesztje ennek az egésznek. Ha a második ilyen alkalmat sem tudjátok összehozni, akkor tudod mi a helyzet. Ezért javaslom, hogy lépj ezen túl, legyetek továbbra is jóban és nézd meg egy-két hét múlva, hogy akkor is lemondja-e. De előtte kérdezz rá fog-e dolgozni amikor kinézed a programot. Ez lehet akár egy biciklitúra vagy egy kirakodóvásár megnézés-e is ugye? Nem kell feltétlen koncert. ;)
máj. 5. 08:53
 9/12 A kérdező kommentje:

UPDATE: Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon hasznosak! Átgondoltam, és talán tényleg én gondoltam túl. A haragom estére elmúlt és úgydöntöttem, kedvesen fogok viszonyulni hozzá. Találtam végül mást akivel elmentem erre a rendezvényre, és ugy barátnőm ott árult és beszéltünk pár szót, tök joo volt.

Viszoont ma irtam neki egyéb témában, és utána megkérdeztem,hogy ha ráér majd valamikor érettségi szünetben, nincs e kedve valamit csinálni? És csak az előtte feltett más kérdésemre válaszolt, erre nem. És most újra kétségbe estem....

máj. 5. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 ha nem akar találkozni ne eröltesd, akkor maradj meg a dumálgatásnál.
máj. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!