Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, vagy csak en reagalom tul? Hogy kerulhetnek kozel hozza?
Van egy haverom, sokszor talalkozunk(egy evfolyamba jarunk es a barati korunk is majdnem megegyezik) es hat eleg joban vagyunk. Nemreg elkezdtem iranta maskepp erezni, nagyon tetszik, de nem tudom,vajon kolcsonos-e, viszont nem akarok direktben rakerdezni, mert az nagyon kinos lenne. Az a baj, hogy eloben teljesen jol el tudok vele beszelgetni, de facebookon szinte lehetetlen es igy nem is probalkozom ott.. viszont nagyon kedves es aranyos velem, a suliban mindig koszon(naponta akar tobbszor is, mindig nev szerint) es egyszer kiallt mellettem egy koncerten,ahol megszoltak a reszegek. Amikor koszon,mindig integet melle es eleg kinos szokott lenni amikor nem tudom eldonteni,hogy megoleljem-e,vagy se aztan vegul megolelem:D legutobb,amikor elbucsuzott tolunk(csapat) felalltam,hogy megoleljem es akkor ram nezett, es egy "na,gyere" felszolitassal megolelt. Nem tudom,mit csinaljak,hogy csinaljam, esetleg csak belelatok plusz dolgokat a teljesen alap baratsag "tenyezokbe"? Segitsetek legyszives, adjatok tanacsot!!!
Egy 17 eves, remenyvesztett lany:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!