Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14eves vagyok szerelmes vok az osztajtarsamba nagyon de nem tudom hogyan kerulhetnek kozelebb hozza. Eleg gaz de meg nem volt csajom igy nem tom mit tegyek. Hogy erjem el h jarjon velem?
Hát kezdd azzal hogy mikor mindketten babáztok, akkor hágd meg az akciófiguráddal a barbiját! -.-
Ha ehhez már túl idős vagy, de a keresés funkció használatához itt baloldalt a kategóriák alatt meg túl fiatal, akkor ajánlom a kamaszpanasz.hu oldalt GYK helyett!
14 éves vagyok. Nagyon szerelmes vagyok az osztálytársamba, de nem tudom hogyan kerülhetnék közelebb hozzá. Elég gáz, de még nem volt barátnőm, így nem tudom mit tegyek. Hogyan érjem el, hogy járjon velem?
Először is tanulj meg fogalmazni, és ügyelj a helyesírásodra.
Az emberről sok mindent elárul ahogy ír.
Nem tudom, hogy ez manapság hogy megy, mert már nem vagyok olyan fiatal, de szerintem 14 évesen normális, ha még nem volt barátnőd. Az ember idővel megtanulja, hogyan is kell párt találni.
Mivel nem is ismerlek se téged, se a kiszemeltedet, így ilyen tanácsokat nehéz adni, mivel minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!