Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok még belé mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok még belé mindig szerelmes?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hiába próbálom elfelejteni nem megy. Nem is voltunk igazából együtt csak smároltunk és kavartunk. Azonban ennek már jó fél éve. Nem is beszélünk egymással azóta. Mégis megörülök érte. Folyton rágondolok, vele álmodok, ha rám néz a suliba elveszek. Azonban nagyon szenvedek, amiatt, hogy tudom semmi esélyem nála. Most van pasija és ha együtt látom őket el fog a tehetetlenség dühe. Próbáltam mással ismerkedni, de nem akartam mást. Eljárok rendszeren bulizni, futni, haverokkal lógok stb... Mindent megpróbáltam, de nem tudom elfelejteni. A kedvem is olyan szar mostanában. A családom szerint olyan vagyok, mint zombie.
2012. febr. 13. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
felejtsd el haver. lehet, hogy nem is passzoltatok egymáshoz. lesz még csajod, ne aggódj. tereld el a gondolataid, próbálj meg más csajokkal is ismerkedni
2012. febr. 13. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:

mert megrögzött lettél!

kicsit veszetten szerelmes!

nem adtál esélyt másnak és emiatt nem láttad h ha valaki úgy nézett volna rád.

ne mindig előre menj néha állj meg és nézz körbe! vedd észre h nem csak ő van!

és fejezd be a hisztit! mi vagy te valami kislány?? hahóóóó! a földön élsz! csalódunk szenvedünk néha ez van!

mást keress légy nyitott!!!

2012. febr. 13. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
ugyanezz van volt nálam is de nekem rosszab...probáld elfelejteni öt ugy hogy összejüssz valakivel. más nem segit
2012. febr. 14. 02:52
 4/7 anonim ***** válasza:
te vagy az Márk?:D
2012. febr. 18. 22:34
 5/7 Pilka Jusztina válasza:
Amíg csak kavartatok akkor lettél belé szerelmes.Próbálj beszélni vele és lehet hogy össze jön a dolog.
2012. febr. 19. 12:10
 6/7 A kérdező kommentje:
asszem vége. A szeme láttára megvertem a fiuját...
2012. febr. 19. 19:28
 7/7 Pilka Jusztina válasza:
az igen am meg hány éves vagy??
2012. febr. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!