Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Hogyan adjam 1 fiú tudtára, hogy szerelmes vagyok belé, de nem így nyiltan közölve, hanem úgy, hogy ne tudja eldönteni, hogy hogyan értettem, és ezen rágódjon?
Első: mert a kérdező tipikus mai nő, azaz számító, kétszínű, és csak arra megy, hogy egy újabb pasit felszedjen.
Ha nem így lenne, megmondaná a srácnak kerekperec a dolgot.
2. írónak.bocsesz ez nem jött be, egyik sem igaz rám.
egyébként 1 jó barátom és nem akarom elveszteni.
és mivel nem igazán tudtam kibogozni, hogy ő mit érez irántam, ezért véleményem szerint el tudnám így veszteni.
a rágódást úgy gondoltam, hogy ne tejesen tudja eldönteni.
egyébként 1 jó barátom és nem akarom elveszteni.
és mivel nem igazán tudtam kibogozni, hogy ő mit érez irántam, ezért véleményem szerint el tudnám így veszteni.
a rágódást úgy gondoltam, hogy ne tejesen tudja eldönteni.
A jó barátba nem szerelmes az ember,tehát neked már nem jó barátod,neked már a szerelmed ez a srác.Szerinted,ha rájön,hogy szerelmes vagy belé,akkor elveszíted.Na de könyörgöm,valahogy mindenképp rá fog jönni.Nincs értelme ennek a rágódásos dolognak.Vagy ezzel szeretnéd késleltetni,hogy elveszítsd?Akkor ne mond el neki!
Egyébként meg nem törvényszerű,hogy elveszítsd,ha pedig jó barátok vagytok,akkor kitudod máshogyan is puhatolni,hogy bejössz-e neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!