Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Az egyik fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az egyik fiúval az osztályban egy jelenettel kapcsolatban össze kellett házasodnunk. Azóta drágámnak hívjuk egymást, meg ilyesmi. De az a problémám, hogy rengeteg lány szerelmes belé, és néhánnyal ugyan úgy viselkedik, mint velem.

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy most mit érez irántam, és megkérdezni nincs merszem. Várom hasznos válaszaitokat.

2012. jan. 9. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nyilván több vasat tart a tűzbe
2012. jan. 9. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??? :)
2012. jan. 9. 20:09
 3/7 tetro ***** válasza:
100%
gondolom az osztály jog szerint a képzelt osztály házasságok szerint az osztály többnejűség megengedett :D
2012. jan. 9. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
ugyanez volt nekem is. pontosan ugyanez :D jelenetben összeadtak egy lánnyal, utána drágámnak szólítottuk egymást végig. Aztán nekem úgy tűnt hogy ő nem akar nagyon semmit, én meg nem erőltettem a dolgot. Ez van. szerintem nem jelent semmit, ne erősködj.. ha meg neked bejön a fiú, és szeretnéd, hogy legyen komolyabb, akkor neked kéne lépni szerintem... az ilyen bájolgós fiúk úgyis elvárják, hogy te menj oda hozzá. 17/F
2012. jan. 9. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy 12 éves vok.
2012. jan. 10. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

bocsi,12 évesen ne számíts túl sokra.

én 13/L vagyok még nekem sem történt semmi érdekes szinte az életemben, pedig mindenki azt mondja, hogy milyen szép, aranyos, kedves vagyok,olyan vagyok mint 1 angyal...stb...

se la vie.

2012. jan. 11. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Gondolom az utolsó válaszoló ezt akarta írni: c'est la vie.

de ha már itt tartunk.. te most komolyan 12 évesen akarsz 'párkapcsolatot' Nőjj fel Kislány! majd ha leszel kb. 14-15.. de azért megtudakolhatod, hogy szeret e. pl. beszélgettek és egyszer csak megkérdezed hogy: szerelmes vagy?

úgyis meglátod ha hazudik.

by.

2012. jan. 11. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!