Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Túl reagálom szerintetek vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom szerintetek vagy beszélni kellene róla?

Figyelt kérdés

Elöljáróban annyit, hogy a barátnőmmel nem régóta, csupán 3 hónapja vagyunk együtt(én 21, ő 20). Előttem, viszont volt egy 1 éves kapcsolata, egy olyan fiúval aki semmiféle felnőtt dolgot nem vitt véghez kapcsolatuk idején, ezen kapcsolatnak áprilisban lett vége.

Nos, mind a ketten fent vagyunk instagramon.

S még körülbelül 1 hónapja láttam, mert néha megnézem, hogy ki-kicsodát lájkol, hogy kedveli az exének egy képét.

Úgy voltam vele, hogy ez rendben van, semmi probléma.

Viszont 2 hete lájkolt egy olyan képet, melyen szerepel az exe. Ezzel sem lenne semmi probléma, viszont nem követi azt a személyt, ki feltette a képet,s így ez arra enged következtetni, hogy nézegeti a volt barátja oldalát.

Valamint múltkor előttem instázott és ott volt az előzményekben a srác.

Tudom-tudom... biztos gyerekes. Viszont életemben sosem voltam egyszer sem féltékeny, s egy párszor már kihasználtak és evégett vagyok ilyen aggodalmas.

Egyébként a fiú is egyfolytában lájkolgatja a képeit amiket feltölt a barátnőm.De azt tudni kell, hogy állítólag nincsenek jóban.

2017. dec. 19. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom kérdező, de megpróbálok normális választ adni, az a helyzet az ilyen instagram, facebook, akármikkel, hogy ebből nem igazán lehet következtetni. De az is lehet, hogy neked van igazad, az is, hogy nem. Kérdezz rá, hogy miért nézegeti. Egy kapcsolatban fontos a bizalom, legyen köztetek az is, 16/F Írj privátot, és ott tudok segíteni :)
2017. dec. 19. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként, egy 1 éves kapcsolatot, nehéz elfelejteni. Viszont, hívd el olyan helyre, ahol jól érzitek magatokat, ahol kikapcsolódhattok.
2017. dec. 19. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert meg kotodik hozza picit. A baj az hogy ugy kezdenek bele kapcsolatokba emberek hogy nem zartak le meg az azelottit magukban. Ha te pont a vigasztalo szemely voltal a lanynal es rogton veled jott ossze ahogyan a regivel veget ert , ugyan annyira hibas vagy. Elore latonak kell lenni illetve bizonyos dolgokkal tisztaban lenni ha mar egy kapcsolatba kezdesz.
2017. dec. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!