Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom szerintetek vagy beszélni kellene róla?
Elöljáróban annyit, hogy a barátnőmmel nem régóta, csupán 3 hónapja vagyunk együtt(én 21, ő 20). Előttem, viszont volt egy 1 éves kapcsolata, egy olyan fiúval aki semmiféle felnőtt dolgot nem vitt véghez kapcsolatuk idején, ezen kapcsolatnak áprilisban lett vége.
Nos, mind a ketten fent vagyunk instagramon.
S még körülbelül 1 hónapja láttam, mert néha megnézem, hogy ki-kicsodát lájkol, hogy kedveli az exének egy képét.
Úgy voltam vele, hogy ez rendben van, semmi probléma.
Viszont 2 hete lájkolt egy olyan képet, melyen szerepel az exe. Ezzel sem lenne semmi probléma, viszont nem követi azt a személyt, ki feltette a képet,s így ez arra enged következtetni, hogy nézegeti a volt barátja oldalát.
Valamint múltkor előttem instázott és ott volt az előzményekben a srác.
Tudom-tudom... biztos gyerekes. Viszont életemben sosem voltam egyszer sem féltékeny, s egy párszor már kihasználtak és evégett vagyok ilyen aggodalmas.
Egyébként a fiú is egyfolytában lájkolgatja a képeit amiket feltölt a barátnőm.De azt tudni kell, hogy állítólag nincsenek jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!