Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak én reagálom túl vagy mi a ti véleményetek erről??
Figyelt kérdés
Szóval van a crushom vagyis mostmar a barátom akivel tudni kell hogy mi már azelőtt úgy beszélgettünk egy ideje hogy szeretlek,puszi stb mielőtt találkoztunk.Ugye össze jött az a bizonyos első találkozás a strandon.Olyan volt mintha már akkor együtt lettünk volna de akkor még nem voltunk együtt,puszilgatuk egymást az ölében ültem simogatott, egymáshoz bújtunk.Meg akartam csókolni és el húzódott és mondta hogy ő nem tud csókolózni. Majd viszza bújtam hozzá és kérdezte tőlem hogy nem baj? Mondtam hogy nem dehogy.Azóta is azon gondolkodom hogy túl nyomulós voltam és tolakodó? Vagy mivan ha csak nem szerete volna azt a csókot? És a többi,ez nagyon zavar hogy lehet őt ez a dolog zavarja vagy bármi.2020. júl. 21. 02:14
1/4 Stark2000 válasza:
Gondolom bőven tini korban vagytok, ilyen 14-16 között. Valószínű srácunk tapasztalatlan és félénk még, te pedig talán túl hirtelen, tolakodva közeledtél felé. Nincs ezzel gond, csak hagyd, hogy ő is megnyíljon, kezdeményezzen feléd - idő kell csak. Ne őröld magad rajta, pláne ne hajnali negyed háromkor. Semmi rosszat nem csináltál, fiúként hidd el többször futottam bele olyanba, hogy elhúzodtak a lányok mert hirtelen kezdeményeztem csókot, vagy mert rosszabb esetben nem voltam elég vonzó nekik.. xD A ti kapcsolatotokból ítélve itt inkább a hirtelenség volt a probléma, nem az, hogy nem vonzódik hozzád, hisz a leírtakból ítélve faljátok egymást. :D Ne görcsölj fölöslegesen.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi véletlen pontoztam le a válaszod nem nagyon értek ehez az oldalhoz még valahogy nem lehet vissza csinálni? 😅Amúgy válaszod köszönöm,így mostmár picit nyugodtabb vagyok.
2020. júl. 21. 04:04
3/4 Stark2000 válasza:
Nem lehet vissza vonni, de emiatt ne aggódj, nem egy puszta pont rendszer miatt próbálok segíteni önzetlenül. :)
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem csókolózott és nem ott akart először, főleg, ha sokan voltak körülöttetek.
De az is lehet, hogy valami baja van, valami fóbia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!