Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Titkolni vagy elmondani neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolni vagy elmondani neki?

Figyelt kérdés

16/L vagyok és nemrég kezdtem randizni egy sráccal (aki 17/f) és ő a legjobb barátnőm bátyja.

Nem hiszem, hogy barátnőm jól fogadná ezt a dolgot, de szerintem jobb elmondani, mert előbb-utóbb úgyis kiderülne, de a srác nem akarja elmondani, sőt, inkább nálam találkozzunk, igy nem tűnik fel neki, hogy van valami közöttünk.

tegnap 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb elmondani a a baratnodnek, ez ne legyen titok
tegnap 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
:Nem hiszem, hogy barátnőm jól fogadná ezt a dolgot" - Miből gondolod ezt?
tegnap 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is érdemes lenne ezt elmondani neki valahogyan, mert jobb ha tőletek tudja meg az elmondásotok miatt, mint máshogyan
tegnap 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Barátnőd, ráadásul a LEGJOBB barátnőd? Akkor miért hazudsz neki és miért titkolózol előtte?

Ha a fiú dugni akar veled, és randid van vele másnap, és ugyanakkor a "legjobb" barátnőd meg meg akar hívni egy moziba, akkor hazudni fogsz.... melyiknek? A barátodnak, hogy bocs nem, mert most fáj a hasam, vagy a barátnődnek, hogy bocs, nem, mert most fáj a hasam?

Nevetséges vagy te is, meg a barátod is.

A "legjobb" barátnőd helyében, ha mástól tudnám meg, úgy kirúgnálak, hogy sose beszélnénk többet, sőt, elintézném a bátyámnál is, hogy utáljon meg, mert ha a legjobb barátnő előtt titkolózol és hazudsz, akkor mindenki számára egy megbízhatatlan egyén vagy.

Ha finomítani akarnád a dolgot, akkor kezdhetnéd azzal, hogy elmondod a barátnődnek, hogy mennyire tetszik a bátyja. Hogy titkon szerelmes vagy belé. És akár haragszik, akár nem, fejezd be azzal, hogy már párszor találkoztatok is. És megkérheted, hogy legyen türelmes hozzátok.

ma 01:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!