Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Milyen étterembe vigyem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen étterembe vigyem a baratnomet? Most lesz valentin nap es etterembe vinnem viszont nem tudok Budapesten jo ettermet ami meg megfizetheto is.

Figyelt kérdés

tegnap 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt, hogy étterembe akarod vinni?
tegnap 23:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia 2 honapja
tegnap 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el ezt a tervet. Nem azért, mert rossz ötlet, csak gyaníthatólag nincs olyan normális étterem, ahol ne lenne minden asztal lefoglalva valentin nap estéjére.
tegnap 23:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Es akkor most mit csinaljak mert mas otletem nincs viszont valami programot csinalnek mert szerintem annak jobban orulne mint pl egy nyaklancnak
tegnap 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Étterem? Nyaklánc? Ilyeneket 2 év után szoktak csinálni, nem 2 hónap elteltével... Inkább menjetek el sétálni valahova, vagy szervezzetek valami programot, ami nem kerül semmibe.
ma 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó de tudom hogy o is keszul valamivel es az meg gaz ha en nem veszek neki semmit
ma 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Erősen kétlem, hogy annyi pénzért vesz neked ajándékot, amit csak egy étteremmel, vagy egy nyaklánccal lehet balanszírozni.
ma 00:29
 8/10 A kérdező kommentje:
És te tudnál akkor ezek helyett valamit ajanlani?
ma 00:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Egy szép csokor virág, kedvenc csoki, de azt is lehet, hogy elviszed egy szép helyre, ahol kettesben lehettek, ami sokkal többet ér, mint egy vásárolt ajándék.
ma 00:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Hat most az jutott eszembe hogy virag egy valami aprosag meg es akkor veszek egy lakatot es felrakjuk valahova.
ma 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!