Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arctisztító jó nem...

Milyen arctisztító jó nem annyira pattanásos, zsíros bőrre, megfizethető áron?

Figyelt kérdés
Max 4-6k. Több mint fél évig használtam a CeraVe foaming cleansert, de attól csak zsírosabb lett. Egy ideig a blemish control cleansert is használtam, de semmi változás. Nektek mi vált be/mit ajánlanátok?

dec. 30. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi nem fogja megoldani a problémát. Én lemosobol amúgy a balea med-et szeretem.
dec. 30. 13:02
 2/2 Metionin ***** válasza:
Simán jók a drogériás sajátmárkásak. Nem azoktól fog a bőröd megjavulni. Én jó ideje Isana pure habot használok de szeretem a Balea med cuccokat is. A problémákra inkább szérumok váltak be, azokat veszem specifikusan de abból sem a legdrágábbakat.
dec. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!