Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem, ha nem jön oda?
Van egy srác, akivel egy tanfolyamra járok. Az elejétől fogva kiszúrt, figyelget, próbál szemezni. Most már ott tartunk, hogy szerintem a haverjaival kibeszélnek, mert dumálnak valamiről, aztán engem figyelnek. Ezt mire véljem? Mikről beszélhetnek? A legújabb, hogy ő nem figyel, hanem csak a barátja. Ti erről mit gondolnátok?
Ha tényleg akar valamit, miért nem jön oda hozzám? Szerintetek az egész komolytalan és csak ego növelés?
Köszi a válaszokat! 21/L
Nem akar semmit. Csak kidumálnak a haverokkal.
Ha tetszenél neki, akkor miért a barátja néz?
4es: amugy van olyan, hogy nem figyel a srác aki érdeklődne, de a barátja igen, aki "felméri a terepet". Így nem olyan feltűnő, hogy igazàból mindketten figyelnek.
Legalábbis a barátnőim között mi szoktunk ilyesmit csinálni. Elfordulok, hogy meg tudja nézni a srácot aki bejön, mert ha többsn nézzük, akkor nyilvánvalóan leesik neki hogy róla van szó.
De a kérdező esetében lehet az is, hogy a srác barátja vetett szemet rá
#2 köszi a választ!
#4 lehet, igazad van...viszont, eddig mindig ő figyelt, csak kb pár napja figyel a haverja..először arra gondoltam, hogy megkérte a haverját, figyelje, mit szólok a dologhoz, ha nem néz rám egyáltalán. Azért mindenesetre fura, hogy eddig amikor lehetett bámult, most meg mintha észre sem venne.
#5 köszi a választ!
Egyszer még egy buliban is együtt voltunk, de akkor se lett semmi. Csak figyelt, meg elindult felém egyértelműen, aztán elment mellettem.
Nem hiszem egyébként, hogy félne, egy magas, jóképű srác..
És a magas, jóképű srácok nem félhetnek?:'D
Én a helyedben, semmit sem veszíthetek alapon odamennék hozzá.
Ha Neked ő jön be és nem a barátja, akkor adj feléje "női" jeleket. Vagy afelé, amelyik bejön.
Szerintem most még minden változat fennállhat, amiket fentebb írtak, sőt még egyebek is. Ha más nem jut eszedbe, menj hozzá és kérdezd meg, hogy valamit meg tudna-e magyarázni, amit a tanfolyamon vettetek, mert Te "nem érted". Aztán majd alakul ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!