Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem a srác? Van egy fiú akivel már kb egy éve barátok vagyunk, először kb 2 hónapja kavartunk aztán megszakadt mert féltékeny lett egy másik srácra akivel nem is volt semmi
Hát ilyenek a fiúk, hektikusak, főleg ha még féltékeny is volt egy másik srácra. Az a legrosszabb érzés a világon, mikor megöl a féltékenység, valószínűleg ezért van ez az egyszer vissza se ír, máskor meg folyton keres. Szóval a te dolgod az most, hogy megnyugtasd teljesen, azzal kapcsolatban, hogy te őt akarod. Ha te nem lépsz, a fiú talán örökre elfelejt emiatt. Nem kell sűrűn a lányoknak lépnie, de szerintem ez pont egy ilyen eset!
F18
Ennyiből nehéz mit mondani, nem lehet megmondani hogy kihasznál-e. Két dolog viszont nagyon fura. Az egyik, hogy már akkor féltékeny volt mikor még együtt sem voltatok és nagyon hülyén reagált (megszakad a kavarás, lehet nem is nagyon beszéltetek), úgy hogy ráadásul semmi oka nem volt rá. Ez nagyon gáz. A másik a bunkózás, ami lehet elfoglaltság miatt van, nem tudom pontosan mit értesz ezalatt, de lehet azért is mert ezzel akar bizonyos reakciókat kicsikarni belőled, például bűntudatot vagy zavart kelteni, vagy rávenni hogy jobban teperj érte, mert rosszul érzed magad.
Az elsőből rögtön az jön le, hogy majd minden srác után, akihez hozzászólsz vagy rámersz nézni, drámázik és balhét csinál? Nevetséges lenne. A bunkózás pedig a kapcsolatban is idegesítő lesz, mikor megkéne beszélni a problémákat vagy épp semmi nincs, csak csettintésre ilyen és így viselkedik veled, te meg azt sem tudod mi van.
Ez már két olyan dolog ami miatt én hagynám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!