Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 2 hónapig voltunk együtt amig az utolsó nap bevalta nekem hogy megcsalt 2x és 3 napja van egy másik barátnője. én nem néztem volna ki ezt belölle mert nagyon boldogok voltunk. N em értem hogy miért nem akar velem lenni?
Szóval te büntetlenül flörtölgetsz másokkal, amit úgy bosszul meg, hogy megcsal.
Miről is beszélünk?
Neked nem volt elég egy fiú udvarlása, őneki meg nem voltál elég csak te. Szerintem kvittek vagytok!
Ha valakit tényleg szeretsz, akkor nem akarsz több sráctól sem semmit, és nem is játszadozol mással sem, mert a másik srác nem érdekel.
Igaz nem volt szép, hogy lefeküdt egy másik csajjal, de ha jobban belegondolunk te is megcsaltad őt (kinek hol kezdődik a megcsalás), csak te még konkrét tettekig nem jutottál el.
Tanulj belőle, és legközelebb ne játszadozz másik sráccal, mert akkor téged nem lehet felelősségre vonni egy ilyen eset után, de itt te is ludas vagy attól függetlenül, hogy a megcsaláskor látta-e már a szivezéseket vagy nem.
Folytasd tovább a bájcsevejt a szíves sráccal, a régit meg hagyd, mert elhiszem, hogy nem tud benned megbízni, ha 2 hónap után már kifelé kacsintgatsz a kapcsolatból. De téged se értelek, hogy miért epekedsz egy olyan fiú után, aki az első szembejövő lánnyal lefeküdt.
Ha ő annyira szeretett, ahogyan azt állítod, akkor nem értem, miért kellett más sráccal flörtölnöd, akkor kellett volna megbecsülnöd a srácot, amikor ott volt neked, így már késő bánat.
Nem gondolod, hogy nem tetszett neki hogy mással szívezgetsz és vissza akart vágni?
Csúnya dolog volt tőle, de ha ennyire szereted meg kéne próbálnod valahogy elérni és megbeszélni vele. Lehet hogy már ő is rájött hogy hülyeséget csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!