Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhív valahova akkor akar tőlem valamit? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Röviden a sztori:Van egy lány akit kinéztem 7hónapja a suliba (Fontoss ő is lány)1hónapja elmondtam neki,hogy bejön aztán folyton irogatunk neki volt csaja és kb 3hete szakitottak.Azota majdnem mindennap dumálunk és írta ha esetleg lenne kedvem elmehetnék egy versenyre.(Valami rendőr verseny,és ő is versenyezne)...Egyebkent mikor volt csaja mondtam neki esetleg lehetünk haverok mondta simán.Szoval nem tudom ez baráti meg hívás vagy több?2019. máj. 6. 20:22
1/2 anonim válasza:
Menj el vele a versenyre és kiderül.
2/2 anonim válasza:
Ebből egyáltalán nem derül ki. Eleve leírva minden más jelentést kap, mint amit mondjuk te látsz a saját fejedben. amit az első valaszoló irt, azt tudom tamogatni, menj el, s majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!