Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akár tőlem velemit?
Beszélgettem egy sráccal messengeren. De nem a neten ismerkedtünk meg először hanem
Elobe találkoztunk a gimi előtt egy közös ismerősünk által, ott cigizunk beszélgetünk pár percet. Majd megkerdezte a nevem a közös barátunktol amikor már én nem voltam ott és Bejelolt facabookon.
Beszélgetünk párszor messen, de aztán csak azt kezdem észre venni hoyg mindig én írok rá.
Aztán végül már nem is kereset Amúgy gondolom én hoyg a koronavirus miatt nincs értelme ismerkedni, de már nem tudom miért nem keres. Vagy csak nem voltam neki szimpi. Pedig még mondta is hoyg milyen szép vagyok.
Nem egy városba lakunk, 50 kmre lakunk egymastol
Akar mert tetszel neki.
De valamiért nem úgy alakultak a dolgok ahogy ő akarta, tehát nem ment olyan könnyen a dolog. Lehet a vírus miatt de komolyabb kapcsolatra nem tervez. Tehát átmenetinek jó lennél valahogy így tudom elmondani. Komolyabb erőfeszítéseket nem ér az egész :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!