Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiú lehet az a 2 közül, aki még akarhat tőlem valamit? Adjak esélyt valamelyiküknek?
Van két fiú, mindkettőt elutasítottam pár hónappal ezelőtt, mert akkor nagyon rossz passzban voltam, kedveltem őket, de egyáltalán nem akartam kapcsolatot.
1. Az egyik srác az eléggé kocka, nem sok lánynak jön be, nagyon gyakran jött oda hozzám a suliban, állandóan nyaggatott, h menjek el vele randizni, sokszor megsértődött, ha nem foglalkoztam vele. Aztán amikor véget ért a középsuli,akkor nagyon berágott, hogy én mennyit hitegettem,pedig én mindig mondtam neki, h nem akarok kapcsolatot senkivel. Mondta, hogy ő mindent megtenne értem és eléggé erősködött, hogy adjak neki egy esélyt, aztán miután nemet mondtam, akkor azt írta,h soha többé nem akar látni, letiltott, majd pár hét múlva feloldta és újra rámírt, hogy 'miújság',mintha mi sem történt volna. Facebookon pedig lájkolgatja a bikinis képeimet.
2. A másik srác az elég jóképű, ő több lánynak is bejött, ő elég érzelmes volt, sokáig nem tudtam eldönteni, h akar e tőlem valamit,mert annyi más lány nyomult rá. Néha úgy tűnt,mintha csak barátként tekintene rám,aztán meg bókolt, hosszú idő után hívott el randira,de elég bizonytalan volt,meg én is,mert pont akkor a suli menő csajával is jóban volt,úgyhogy kifogást kerestem, ez megismétlődött pár héttel később, aztán amikor harmadszorra is ilyen kifogással utasítottam el, akkor írt nekem, h nagyon megkedvelt és szeretne komolyabban megismerni, ezért még egyszer utoljára elhív, de többet nem fogja erőltetni, ha erre is nemet mondok és így is lett. Nem haragudott meg,kedves maradt,szépen elköszönt, minden jót kívánt. Azóta tényleg nem is írt. Néha belájkolt,de a bikinis képeimet nem.
A második az egy álom srác. Szerezd meg lécci, legalább az én kedvemért. Én eddig csak olyat fogtam ki, mint az egyes.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!