Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti szakítanátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szakítanátok a párotokkal, ha meglátnátok, hogy egy plázacica képeit mentette el a számítógépére?

Figyelt kérdés

2017. okt. 16. 20:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Utolsó! Te aztán jó bunkó vagy! MErt gondolod majd hagyom, hogy kihasználjon? Hát én nem olyan vagyok! Nő vagyok nem ingyen cseléd!

Amúgy meg az a csaj egyáltalán nem jó csaj, hanem egy műanyag ribizli!

2017. nov. 23. 02:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Biztos csak plátói dolog, nem hinném, hogy pl. megcsal téged vele... A férfiak utálják a féltékeny nőket(na jó, nem minden esetben, de a többség ilyen).

Hallgasd meg ezt a számot, erről szól: https://www.youtube.com/watch?v=vTou9Mrvegg

Lehet, h pl. csak egyetlen testrésze tetszik neki azon a p csán, mondjuk szeme, szája, orra, cs cse stb.

Amúgy meg könnyen lehet, hogy nem is ismeri azt a nőt, aki a képeken van, f ngja nincs arról, ki az, hogy hívják, hány éves stb.

2019. ápr. 16. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!