Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szakítanátok a párotokkal, ha meglátnátok, hogy egy plázacica képeit mentette el a számítógépére?
Szakmai gyakorlatunk volt együtt mindnyájunknak, onnan ismerjük. Igazi kis ribizli, minden fiatalabb szakoktatónak nyalizik meg kidobja a mellét,de a szakmában meg nagyon ügyetlen, nem is csinál szinte semmit csak nyafog, hogy ő ezt nem tudja,mutassák már meg neki. Előttem az én barátomra nem nyomult, de nem mindig egy műszakba voltunk beosztva,simán bevethette magát neki amikor nem voltam ott.
Nem tudtam, hogy bejönnek neki a plázacicák, azt mondta, hogy undorodik az olyan lányoktól, szerinte én sokkal szebb vagyok, erre itt van ez a kép a gépén.
Igen,miután ő elolvasta az összes levelemet amit a legjobb barátnőmnek küldtem, jogosnak éreztem én is átnézni a számítógépét. A különbség csak az, hogy nekem nem volt takargatni valóm vele ellentétben.
Egyértelmű! Hápersze! Ja, és a világbéke...
Belenézni a másik privát dolgába? Én már ott dobtam volna, ha ilyen érzékeny kislány lennék, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!