Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tényleg csak az ilyen pláza k***ák jönnek be? (bővebben lent)
Nekem nem. Én azokat a lányokat kedvelem, akinek a külsejében van egy kis merészség, nem olvad bele a környezetébe, valamivel felkelti a figyelmemet (nálam nem tabu a merész színű haj, piercing, tetoválás, furcsa mintás ruhák), és ugyanennyire vonzanak a visszafogott lányok is (természetes barna haj, édes mosoly, csillogó szemek), mivel ha meglátok egy ilyet úgy érzem küzdenem kell érte, nem hever rögtön a lábam előtt, vagy nem öltözködik úgy, hogy szinte ne is legyek kiváncsi mi van a ruhája alatt, mert már mindent kirakott. Ugyanakkor bár ezek az ideáljaim, a külső nem a legmeghatározobb tényező.
A lényeg, hogy a lány intelligens legyen, bizonyos szinten művelt, érdeklödjön a művészetek iránt, legyen hobbija, ne csak egésznap a számítógépén lógjon és a barátnőivel trécseljen, legyen kedves, segítőkész és együttérző, valamint határozott, tartson ki az elvei mellett, de ugyanakkor nyított legyen új dolgok meghallgatására, elismerje, ha hibázott. A legjobb beszélgetőpartnerem legyen, akivel tudunk vitázni, ha mondjuk közösen megnézünk egy filmet, és eltérően vélekedünk róla. Ugyanakkor a legfontosabb, hogy a legjobb barátom legyen, akivel bármit megbeszélhetek, aki sosem hallgat el előlem semmit, és én sem tőle, belsőleg egymásra legyünk hangolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!