A pláza cicás lányok vagy a kicsit fiúsabb öltözködésű lányok jönnek be nektek?
Tegnap már volt egy nagyon hasonló kérdés. A válaszom sem változott: egyik sem jön be a kettő közül. (Remélem, hogy nem csak ez a két típus létezik.)
22/f
Értem.
További válaszokat várok.
Nem vagyok biztos benne, de te most úgy érzed, ha egy lány nem pláza cicásan öltözködik, az fiús ? Mert ez nem nagyon nem így van.
De egyébként a két véglet közül egyik sem jön be nekem.
Hát nem az hogy fiús.
Hanem soha nem veszek fel pi*sa nadrágot meg stb..kihívó ruha darabokat.
Csőnadrág,tornacipő meg stb
Meg vasalt haj egy kis smink
Ez nagyon gáz?
Utolsó kommentelő félreértettél valamit. Vagy csak én írtam helytelenűl. ezt írtam : Hanem soha nem veszek fel pi*sa nadrágot meg stb..kihívó ruha darabokat.
De ezt akartam csak lemaradt a 'hanem' szó.
így akartam :) Hanem soha nem veszek fel pi*sa nadrágot meg stb..kihívó ruha darabokat. Hanem,
Pláza cica: műköröm, ami extrém nagy, erős szoli szín, szőke általában, műhaja is lehet, vasalt haj, erős smink és legújabb divatos ruha, kiegészítőkkel.
Fiús lány: rövid haj, vagy hosszú de az vagy lóg vagy egy copfba fogva, laza póló , farmer és sportcipő, táska is vmi sportosabb hátizsák vagy oldaltatyi.
Ez csak két típus ezenkívül elég sok öltözködési forma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!