Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a plázacicák vagy a normális lányok jönnek be?
a kérdésem inkább 14-17 éves korosztályhoz szól.
azt vettem észre,hogy az én korosztályomban minden srácnak a plázacicák vagy a plázacica szerű csajok jönnek be meg a vékony csajok.Most akkor a plázacicák a jönnek be nektek vagy normális csajok?14/L nemet és kort is írjatok!
Úgy tetted fel a kérdést, hogy a válaszolók többsége azt fogja mondani, hogy a "normális", nem ami az igazság.
Nem két képet tettél fel, hogy melyik csajt néznék meg jobban, hanem a kérdésben benne volt már egy értékítélet is.
Megnézék a plázásokat, és semmivel se jobbak mint a kis altercsajok a sokszínű hajukkal vagy a műszemüvegükkel,a feszülős nacijukkal és a converse-es cuccaikkal. Ugyanígy egy típus... a plázacicák egy része legalább nőies.
Nekem a farmer + valami nőies felső , egy nemtornacipő kombó jön be a legjobban. Még a haj se annyira fontos, nekem az is tetszik, ha csak fel van kötve oszt csá.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!