Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az e-mailjén őrizget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az e-mailjén őrizgeti a volt barátnői meztelen fotóit és videóit (nagyon szégyenlem, hogy megnéztem, volt okom). Ez normális? Mit tegyek? Hogyan kérdezzek erre rá nála?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon sajnálom, hogy idáig fajult, de már nem tudok megbízni benne, de nagyon szeretem... Nem értem, miért őrizgeti az exei fotóit. Az emaileket amúgy magának küldte el(bár volt egy lány aki maga küldözgetett neki meztelen fotókat... :S), és találtam olyan üziket is amiben az én gépemről vannak elmentve képek(szerencsére nincsen ilyen jellegű fotóm, szóval nem meztelenek, de akkor is zavar hogy az engedélyem nélkül turkál és letölt a gépemről...). Bár az exek és nem exek akt képeit azelőtt mentette le magának mielőtt összejöttünk, de mégis, miért őrizgeti? Amikor összejöttünk a gépéről letörölt minden ilyesmit, hogy ne legyek féltékeny, lehet, hogy ezért küldte el emailben hogy a tudtomon kívűl mégis meg legyen valahol?

Tényleg hihetetlenűl megbántam azóta, hogy kutakodtam, de nagyon bennem volt a rossz előérzet, és mint kiderűlt, be is jött...

2012. márc. 29. 17:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

Ne kérdezz rá!

Gondolkodj az ő fejével is. Ez számára biztonságérzetet ad. Nyilván a csajok is rendelkeznek képekkel róla. Ez úgymond biztosítéka (mármint ha a csaj tudja hogy még meg vannak ezek a cuccok, és miért ne feltételezné?!), hogy a csajok nem babrálnak ki vele, nem teszik fel netre esetleg egy homár oldalra!

Gondolom neked sem esne jól, ha a pasidat melegek és minden féle kiéhezett némberek hívogatnák 500-as órabér reményében...

Persze lehet hogy csak telhetetlen, és rá szokott rántani a régi idők szép csajainak médiakínálataira. De azért legyél jóhiszemű!

Szóval csak ésszel ;)

(Ha hasznos volt a válaszom, kérek pontot. Amúgy pasi vagyok)

2012. márc. 29. 17:23
 2/24 anonim ***** válasza:
39%
szerintem nem szép tőle. valahogy puhatold ki. pl küldj neki képeket, kérdezd meg, hogy az előző barátnői is küldtek-e neki, megvannak-e még, töröld ki stb
2012. márc. 29. 17:23
 3/24 anonim ***** válasza:

Csefy!

Egy értelmes férfiembertől nem várhatjátok el, hogy az ilyesmit bevallja. Ha azért őrizgeti mert tetszik neki akkor biztos nem fogja bevallani, ha pedig stratégiai felkészültség miatt őrizgeti, akkor meg elmondja majd egyszer.

Nem szabad türelmetlennek és ami fontosabb: Nem szabad túl féltékenynek lenni. "X" dologból nem lehet egyértelműen "Y"-ra következtetni.

2012. márc. 29. 17:27
 4/24 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Apró trófeagyűjtemény.
2012. márc. 29. 17:29
 5/24 anonim ***** válasza:
Hát engem igenis érdekelne, és egyáltalán nem törődnék bele. Na nehogy már! Szerintem te se ezt tedd. A legfontosabb, hogy mindenképp beszéld meg vele!!
2012. márc. 29. 17:32
 6/24 anonim ***** válasza:
Ha téged szeret, nem értem mi a bajod...az a múltja. Tudod az előtt is élt, h téged megismert! ;) Az pedig h kutatsz utána, hát elég gyerekes...
2012. márc. 29. 17:34
 7/24 anonim ***** válasza:

Miért törölje le, ez is az életének egy darabja.

Majd 40 év múlva - amikor te már rég nem leszel az élete része - egyszer visszanézi és felidézi hogy volt ilyen is életében, de ez már nem arról a lányról fog szólni, hanem saját magáról.

Tudom hogy ez egy szerelmes levélhez képest obszcén dolog, de te mindent kidobtál ahogy megismerted a srácot, régi levelet, képeket, kis kövecskét amit még általánosban kaptál, stb?

Ez csak azért van mert a mai digitális világban erre is van lehetőség, 100 évvel ezelött 'csak' szerelmes levélre és kis szives kövecskékre volt.

Képzeld el újabb 100 év múlva miket fognak a férfiak és a nők tárolni a régi partnerükröl emlékként.

2012. márc. 29. 17:36
 8/24 A kérdező kommentje:

Én minden képet kitöröltem, és eltűntettem, mert már semmi közöm hozzájuk, és nem hiányoznak, ezért nincs szükségem arra, hogy legyen képem róluk...

Mindenesetre, legalább azt megtudtam, hogy egyáltalán nem voltak jobb csajok mint én... Tök egyforma méreteink vannak xDD (Vagy ez most nagyon gonosz?) Amúgy szépek, csak nem szebbek, egy szinten vagyunk...

2012. márc. 29. 17:41
 9/24 anonim ***** válasza:
Nyugi,a következő barátnője is fel lesz háborodva,amikor meglátja a te képedet.
2012. márc. 29. 17:42
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát ezekután nem fogom hagyni, hogy ilyen kép készűljön rólam, azt elhiheted... Eddig is tiltakoztam, mert utálom az ilyesmit, de ezekután még jobban fogok. Nem is értem miért kell neki rólam ilyen kép(már kért többször) mikor ígyis nagyon sokat lát... Bármikor megnézhet kép nélkül...
2012. márc. 29. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!