Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az e-mailjén őrizget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az e-mailjén őrizgeti a volt barátnői meztelen fotóit és videóit (nagyon szégyenlem, hogy megnéztem, volt okom). Ez normális? Mit tegyek? Hogyan kérdezzek erre rá nála?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon sajnálom, hogy idáig fajult, de már nem tudok megbízni benne, de nagyon szeretem... Nem értem, miért őrizgeti az exei fotóit. Az emaileket amúgy magának küldte el(bár volt egy lány aki maga küldözgetett neki meztelen fotókat... :S), és találtam olyan üziket is amiben az én gépemről vannak elmentve képek(szerencsére nincsen ilyen jellegű fotóm, szóval nem meztelenek, de akkor is zavar hogy az engedélyem nélkül turkál és letölt a gépemről...). Bár az exek és nem exek akt képeit azelőtt mentette le magának mielőtt összejöttünk, de mégis, miért őrizgeti? Amikor összejöttünk a gépéről letörölt minden ilyesmit, hogy ne legyek féltékeny, lehet, hogy ezért küldte el emailben hogy a tudtomon kívűl mégis meg legyen valahol?

Tényleg hihetetlenűl megbántam azóta, hogy kutakodtam, de nagyon bennem volt a rossz előérzet, és mint kiderűlt, be is jött...

2012. márc. 29. 17:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, kiderült, nézegette is őket, ugyanis nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy 3 hete le is töltötte ezeket a gépére... Megmagyarázni nem tudta... Szóval lényeg beszéltünk róla, és ahelyett hogy magyarázkodott volna, inkább kitörölte az egészet mindenhonnan, hogy ne kelljen beszélnie róla... Ettől függetlenül magyarázat nélkül nem nyugodtam meg teljesen...
2012. ápr. 2. 13:23
 22/24 A kérdező kommentje:
Jah és igen, ruhák is vannak, de azok nem zavarnak... De mégis kicsit gondoljatok bele, hogy a barátotok az exei meztelen fotóit nézegeti, őrizgeti... szerintem más tészta...
2012. ápr. 2. 13:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Most mit mondhatunk...? Sajnos megszívtad, én meg tévedtem :S

(én voltam aki szerint stratégiai okokból őrizte a képeket)

2012. ápr. 2. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:
stratégiai okok? :DDD
2012. ápr. 2. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!