Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy a pasim mindenféle csajokról (ismerősökről is) gyűjti a meztelen képeket?
csinálj annyi képet h ki kelljen törölnie a többit :D és ne engedd neki h vegyen új memóriát :D de am : nekem is akad pár kép exekről :D nem meztelen de van :D a ruha menyiségéből lehet következtetni h mennyire voltam bele esve :D ha fel van öltözve akk nagyon ha kevésbé akk nem annyira :D néha jó nézegetni ha olyanom van már akik fel vannak öltözve :D attól hogy a mostani barátnőmhöz képest nem jelentenek semmit néha még hiányozhatnak nem ? elvégre anno ragaszkodtunk hozzá nem tűnhet el ilyesmi nyomtalanul :)
19F
és h mire jó a meztelen kép ?XD hát momentán nem vagy ott és ő kanos ..xD
19F
Candida?
Belül tiszta Ön? Méregtelenítés a világelső DrNatura cégtől!
őőő az exei a neten tárolnak a nyugalom megzavarására alkalmas képeket?:D höhö XD picit se gáz .. am persze nem a legtermészetesebb nyilván :D de nekem is van kőkemény 4 képem 1ik exemről a gépemen :D [ő a fel öltöztetett verzió:D] ez van ragaszkodok hozzájuk :D néha jó elő venni :) jó persze a 2 eset nem ugyan az de szólj ha szted ez is gáz lenne :D sztem egyáltalán nem :D de most tényleg XD a meztelen képek sok mindenre jók :D ha olyanja van mutogathatja a haveroknak a skalpokat :D megvitathatják melyik jó melyik nem XD 1 órát el lehet vele lenni :D stb stb :D 1 év 3 hónap .. :D nyugi lesz még ennél komolyabb problémátok is :D fiatal még a dolog :D
19F
" a meztelen képek sok mindenre jók :D ha olyanja van mutogathatja a haveroknak a skalpokat :D megvitathatják melyik jó melyik nem XD 1 órát el lehet vele lenni"
És akkor még a pasik vannak kiakadva, ha a nők kibeszélik őket... :)
Kedves kérdező, a meztelen kép szerintem gáz. Általában nem vagyok kötözködő exekkel kapcsolatban, elévgre mindenki ember, még hallgatok is róluk történetet ha mesélhetnék tör a pasira, de hogy huzamosabb időn keresztül a meztelen képüket nézegesse... Asszem, a WC-kagylóban kötne ki a telefon.
Szerintem egyáltalán nem normális semmilyen kép őrizgetése... Én akin már túlléptem azt töröltem mindenhonnan. Minek kéne nézegetnem,ha már nem hiányzik az illető?
Amúgy hasonló problémával állok szemben most én is a barátommal. Lassan egy éve vagyunk együtt. Csak az a különbség, hogy ő titokban csinálja(de nem titkolja elég jól, bár nem tudja, hogy tudok róla). De elég sokkoló volt megtudni, milyen videókat és képeket őrizget exekről, és olyan lányokról akik elvileg csak ismerősei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!