Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom az e-mailjén őrizget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom az e-mailjén őrizgeti a volt barátnői meztelen fotóit és videóit (nagyon szégyenlem, hogy megnéztem, volt okom). Ez normális? Mit tegyek? Hogyan kérdezzek erre rá nála?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon sajnálom, hogy idáig fajult, de már nem tudok megbízni benne, de nagyon szeretem... Nem értem, miért őrizgeti az exei fotóit. Az emaileket amúgy magának küldte el(bár volt egy lány aki maga küldözgetett neki meztelen fotókat... :S), és találtam olyan üziket is amiben az én gépemről vannak elmentve képek(szerencsére nincsen ilyen jellegű fotóm, szóval nem meztelenek, de akkor is zavar hogy az engedélyem nélkül turkál és letölt a gépemről...). Bár az exek és nem exek akt képeit azelőtt mentette le magának mielőtt összejöttünk, de mégis, miért őrizgeti? Amikor összejöttünk a gépéről letörölt minden ilyesmit, hogy ne legyek féltékeny, lehet, hogy ezért küldte el emailben hogy a tudtomon kívűl mégis meg legyen valahol?

Tényleg hihetetlenűl megbántam azóta, hogy kutakodtam, de nagyon bennem volt a rossz előérzet, és mint kiderűlt, be is jött...

2012. márc. 29. 17:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy meg férfi válaszolók, azért gondoljatok bele, ha ti találnátok hasonlót expasikról a barátnőtök gépén... Akkor is "ne foglalkozz vele, csak kis trófeagyűjtemény"?
2012. márc. 29. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Igen, azért küldte el magának, hogy tudtod nélkül meglegyen neki.

Nekem is vannak a páromról meztelen fotóim, de semelyik esetleges elkövetkezendő barátnőm nem tudna rávenni, hogy töröljem. Nem fogom nézegetni, nem fogom feltölteni sehová sem, nem fogok rajta a múlton merengeni. Egyszerűen emlékeket nem törlök, mert ha meggondolom, nem lehet visszahozni. És én sem várnám el tőle, csak akkor akadnék ki, ha mondjuk előzményekben meglátnám, hogy nézegeti. Az zavarna, de nem akkor sem akarnám, hogy kidobja. A fényképek az övéi, azt csinál velük, amit akar. Persze, hogy ezt a tudtod nélkül tette, nem szép dolog.

2012. márc. 29. 17:46
 13/24 anonim ***** válasza:
mindenkinek jobb lesz, ha ezt megbeszélitek. egy kapcsolat alapja a bizalom, és a KOMMUNIKÁCIÓ :D
2012. márc. 29. 17:47
 14/24 anonim ***** válasza:
hehe, sztem egyértelműen nem ezt mondanák forditott helyzetben :D csak most nagy a szájuk.. akkor jönnének ide nyafogni, mint ahogy szoktak is, h "miért ilyen szemét minden nő?"........ :D
2012. márc. 29. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:
18%

"Én minden képet kitöröltem, és eltűntettem"

Kitörölted vagy eltüntetted? Az nem ugyanaz.

Értsd meg, ez nem azokról a lányokról szól, ez a srácról saját magáról szól. Ráadásul jobban jársz ha ezeket maghagyod neki, mert ha rákényszerited hogy végérvényesen eltüntesse őket akkor elindul újabb trófeákat szerezni.

Nem nézegeti titokban a hátad mögött, igy nincs ami miatt megharagudj rá, ez csak egy önbizalomnövelő játék része, hogy elmondhassa, neki is van ilyen, úgy mint bármelyik másik fiúnak.

"A Pistinek új piros matchboxa van, nekem is kell!" Lehet nem is tetszik neki, de mivel a többieknek van neki is kell.

2012. márc. 29. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:
sztem csak annyi történt, h elfeéejtette h ott vannak.. :D
2012. márc. 29. 17:56
 17/24 anonim ***** válasza:
exe fotóit? az szerintem vírus lesz
2012. márc. 29. 18:01
 18/24 A kérdező kommentje:
nem felejtette el, csak ilyen üzenetek vannak elmentve oda és az eltüntetés alatt végérvényes megsemmisítést értek :) mindent, mindenhonnan... és a kapcsolatunk elején még egyértelműen nagyon hiányzott neki az exe... emiatt is vagyok főleg rá nagyon féltékeny... nem tehetek róla annyit beszélt róla... kicsit belémégett a dolog
2012. márc. 29. 19:55
 19/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezek tényleg emlékek. Én sem dobtam ki semmit, csak elraktam. Pl. kaptam annó nevemmel gravírozott öngyújtót barátnőmtől, amikor viszont másik lett, akkor azt többet nem használtam, de megvan a mai napig. Képeket sem törölnék, része az életemnek. Persze nem nézegetem őket, de egy ZIP-ben elraktam a gép egyik sarkába (ezek nem meztelen képek, csak amik 2,5 év alatt készültek rólunk).

Másik, hogy legutóbbi barátnőmtől kaptam csomó pólót, meg pulcsit ajándékba. Most csak azért dobáljak ki tök jó cuccokat, mert tőle kaptam?:D Ugyan már:D

2012. márc. 30. 11:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező, mert ha 12-től több, akkor meglepődnék! :D Amúgy meg azon még jobban meglepődnék ha bármelyik volt barátnőm (vagy a jelenlegi) képet tárolna a gépén az ex pasijáról. Látod a fiúknál működik, de a lányoknál nem hinném. :D
2012. márc. 30. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!