Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok előny, ha egy lány kinézetre plázacicás?
Már egy ideje ezt a stílust követem, sok srác ír, meg ismerkedik velem, de komoly kapcsolatom nem volt mostanában.
min változtassak?
Használj kevesebb színes sminket hogy természetes arcnak tűnjön és szines helyett szolidabb ruhákat.
Így pláza cicából átváltozol egy szép lánnyá.
Csak a rocker és emo meg hasonló beteges kinézetekkel szemben, amúgy inkább hátrány!
30/F
Igen, dugni buliban.
AMúgy tartósra a rendes, normálisan szép lányok jöhetnek csak szóba, és ha olyan találnék, akkor a pláza ribik sem érdekelnének.
Inkább hátrány..
Számomra az a "tömeg"..
"Srácok, nálatok előny, ha egy lány kinézetre plázacicás?" Csak akkor előny ha csak quró társnak kell..amúgy nem. Legalábbis nekem nem. Komoly kapcsolatnál Nekem inkább az igényes ,rendes ,okos" igényesen választja meg a ruháit ,kellemes az illata , szép természetes az arca és a mosolya...stb ezek azok a dolgok Nálam ami vonzóvá tesz egy lányt számomra.:)
19/f
attól, mert valaki plázacicának néz ki vagy plázába jár(tehát PLÁZACICA), még lehet intelligens is!!! ezt én tapasztalatból mondom!
Sok ilyen ismerősöm van, és én is ilyen vagyok(nem beképzeltségből mondom).
22/nő-intelligens plázacica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!