Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok, nálatok előny, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nálatok előny, ha egy lány kinézetre plázacicás?

Figyelt kérdés

Már egy ideje ezt a stílust követem, sok srác ír, meg ismerkedik velem, de komoly kapcsolatom nem volt mostanában.

min változtassak?

2015. aug. 30. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Használj kevesebb színes sminket hogy természetes arcnak tűnjön és szines helyett szolidabb ruhákat.

Így pláza cicából átváltozol egy szép lánnyá.

2015. aug. 30. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak a rocker és emo meg hasonló beteges kinézetekkel szemben, amúgy inkább hátrány!

30/F

2015. aug. 30. 20:47
 3/8 eznemlényeges ***** válasza:
Öltözködj szerényebben, ne plázacicának nézz ki, hanem normális lányka, s akkor azok a srácok fognak odamenni, akik komolyabb kapcsolatra vágynak(általánosítva írok,persze vannak kivételek).
2015. aug. 30. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, dugni buliban.

AMúgy tartósra a rendes, normálisan szép lányok jöhetnek csak szóba, és ha olyan találnék, akkor a pláza ribik sem érdekelnének.

2015. aug. 30. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
arra jó egy plázacica h megdugjam máást nem akarnék tőle :D szerintem ezen változtass 23F
2015. aug. 30. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább hátrány..

Számomra az a "tömeg"..

2015. aug. 30. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"Srácok, nálatok előny, ha egy lány kinézetre plázacicás?" Csak akkor előny ha csak quró társnak kell..amúgy nem. Legalábbis nekem nem. Komoly kapcsolatnál Nekem inkább az igényes ,rendes ,okos" igényesen választja meg a ruháit ,kellemes az illata , szép természetes az arca és a mosolya...stb ezek azok a dolgok Nálam ami vonzóvá tesz egy lányt számomra.:)

19/f

2015. aug. 30. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

attól, mert valaki plázacicának néz ki vagy plázába jár(tehát PLÁZACICA), még lehet intelligens is!!! ezt én tapasztalatból mondom!

Sok ilyen ismerősöm van, és én is ilyen vagyok(nem beképzeltségből mondom).

22/nő-intelligens plázacica

2019. ápr. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!