Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a plázacicák kedvesek velem?
Sokan úgy vélik, hogy a cicababa lányok a szívtelen dögök. Viszont én azt tapasztaltam, hogy ők mindig kedvesebbek velem, mint a normálisnak mondott csajok. Soha nem is kerestem a társaságukat, valahogy ők találtak rám. Vagy egy haverom mutattot be nekik, vagy még annó a suliban is, ők mindig keresték velem a kontaktot. Igaz, nem azért, mert szerelmesek lettek volna belém, nekem se jöttek be sose, csak 14 éves koromig. Általában csak szimplán beszélgetni akartak, de olyan is előfordult, hogy ők hallgattak meg engem. Most is a lépcsőházban van egy ilyen lány, a barátja az a kigyúrt, gazdag srác, de még ő is rendes fickó. El vagyok velük mindig.
A normálisnak mondott lányok, nők rám se hederítenek, ott is van amelyikkel jóba vagyok, igaz azzal, aki pont nem vonz. Volt, amikor udvaroltam ilyen lánynak, aki visszafogott volt, de elég bunkón rázott le. Rendesen csodálkozom, ha visszafogott nőtől kedves szavakat hallok. Meg, ami szintén érdekes, hogy mindig is, az ilyen cicababákkal tudtam bármiféle kapcsolatot kialakítani, vagyis inkább velük volt könnyebb.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!