Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti szakítanátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szakítanátok a párotokkal, ha meglátnátok, hogy egy plázacica képeit mentette el a számítógépére?

Figyelt kérdés

2017. okt. 16. 20:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Utolsó! Végigolvastad a kommenteket? Írtam, hogyő meg a legjobb barátnőmnek írt leveleimet olvasta végig. Vagy az nem baj?

Érzékeny kislány? Fogadok pasi vagy, ha ilyet írsz rólam azok után, hogy rosszul esik, hogy átvertek. Vagy szerinted helyénvaló egy ilyen ribizli képeit őrizgetni valaki olyannak, akinek van barátnője és állítólag szereti?

2017. okt. 19. 15:05
 12/22 Kor Man válasza:
Már elnézést de pár kép nem a világ. Egyébként amennyiben tudta hogy te tudtad hogy átnézte a gépedet, feltételezhette hogy te is megteszed. Lehet csapda is. Ha egy férfinak problémája van azt ritkán mondja el. Inkább megpróbál rávezetni, hogy magad jöjj rá. Én egyszer nem voltam elégedett az igyekezettel, féltékennyé akartam kicsit tenni, és egy exxel sms-eket írattam magamnak. Sajnos nem esett le neki. De a következő jobban sikerül, mert a beszélgetés sem jött be igazán. Kérdezd meg.
2017. okt. 20. 12:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már nem is egyszer, hogy szeretné-e, hogy változtassak valamit a külsőmön, mindig azt mondta, hogy nem. Azzal tömte tele a fejemet, hogy neki pont azért tetszem, mert nem úgy nézek ki, mint a mai lányok nagy része. Mindig arról beszélt, hogy neki azilyen lányok mennyire nem tetszenek, mert milyen undorító a stílusuk, erre itt van ez a kép a gépén. Ráadásul pont egy ilyen ribizliről, akinek az egész szakmai gyakorlat alatt csak az volt a célja, hogy felszedje valamelyik fiatal szakoktatót meg megcsináltassa másokkal a feladatát, mert ő nem tudja/fáradt/nincs kedve.
2017. okt. 21. 18:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja és persze az 5-öst azért kihisztizte magának, mert bár nem csinált szinte semmit a ribizliskedésen kívül, azért a gyakorlat végén sírt, hogy dehát hagy kapjon már 5-öst, mert ő annyira igyekezett.
2017. okt. 21. 18:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha be is jönnek neki az olyan lányok nem hazugság ha te teljesen megfelelsz neki. Nem akarja hogy változtass, mert téged úgy szeret. Én ezen nem akadnék ki.
2017. okt. 22. 11:24
 16/22 Rakszegi Napsugár válasza:
Nem biztos de üllj le és kérd meg h magyarázza el miért tettte mert ha nem mondja el őszintén akkor szakítassz vele.
2017. okt. 23. 09:52
 17/22 anonim válasza:
Hàt a kèrdès lènyegère vàlaszolva, ezèrt mèg nem kellene szakítani vele. Egy kèp mèg nem a vilàgvège. Biztos az, hogy egyèltalán ő mentette el? Megvàltozott? Màskènt viselkedik? Mert ha nem èn nem izgulnèk. Viszont a leveleimet nem mutattam volna meg neki ès èn sem lennèk kivàncsi az ő dolgaira. Egy kapcsolat nagyon lènyeges eleme a feltètlen bizalom. Ha nincs akkor nagy gondok lesznek.
2017. okt. 23. 17:57
 18/22 anonim válasza:
100%
Feltételezem,hogy ezt a kérdést egy igen fiatal lány tette fel! Én teljesen természetesnek tartom,hogy ezen kiakadtál,hiszen még ezek szerint igazi problémát nem élt meg a kapcsolatotok! Neked most ez jelent problémát és,ha ez nem tetszik neked igen is állj ki magadért és tedd szóvá,soha ne tarts semmit magadban,ami bánt,mert azok a dolgok,amiket nem beszélsz ki magadból csak gyűlnek benned! Sok sikert,és ne aggódj ez még nem nagy probléma!😉
2017. okt. 24. 21:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Igen, még nagyon fiatalok vagyunk. Első kapcsolat mindkettőnknek.

Mondjuk el tudom képzelni, hogy nem ő töltötte le a képet, hanem a apja, mert az apja mindig az ilyen lányokra mondogatja, hogy igazi nők meg kérdezgeti egy ilyen típusú csajra ott a orrom előtt a barátomtól, hogy miért nem kezd el beszélgetni vele és miért nem hívja el magukhoz. Serintem azt szeretné, hogy ilyen plázacicával járjon, ami mondjuk eég rosszul esik.

2017. okt. 31. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Ki nem néz meg egy bombázó csajt?Te majd jó leszel neki anyukának meg háziasszonyak. A ribikre meg húzza a bőrt. :)
2017. nov. 21. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!