Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm le akarja vágatni a hosszú haját fiúsan tüsire. Megpróbáljam lebeszélni, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Most lapockáig érő haja van. Soha nem volt még rövid haja, és szeretné kipróbálni. Oldalt és hátul szeretné felnyiratni. Ti mit szólnátok?2017. febr. 5. 23:59
11/18 anonim válasza:
1/2v 1 cm. Géppel nyírom. Egyszerű és gyors.
12/18 anonim válasza:
Megfogja bánni...tapasztalat.
Szerintem nem bántó stílusban, nyugodtan elmondhatod a véleményedet, bár a döntés tényleg az övé.
13/18 A kérdező kommentje:
12-es:
Neked mennyire volt rövid?
2017. febr. 8. 21:08
14/18 anonim válasza:
Vágja :) ha aztán nem jön be, legfeljebb visszanő, de mindenképpen ezt is kipipálhatja a bakancslistán :)
15/18 anonim válasza:
12es vagyok. Annyira nem, olyan ful ala ert.. De akkor is. Azota is novesztem :D (most kb a vallamig)
16/18 anonim válasza:
HA CSAK TUDOD: NE ENGEDD!!!!!
17/18 anonim válasza:
Szerintem lapockáig érő haj nagyon szép, de mond meg neki mi a véleményed hátha megváltozik a véleménye.
18/18 anonim válasza:
Mi történt végül, megtette? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!