Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm le akarja vágatni a hosszú haját fiúsan tüsire. Megpróbáljam lebeszélni, vagy hagyjam?
Tüsire? WUT? Ha most ugyanarra gondolunk akkor az mérhetetlenül ocsmány. :D A rövid haj az jó de az ilyen felnyírt valamik..
Ettől függetlenül: véleményezni véleményezheted de beleszólásod nem igazán van.
24F
Hát.. A hosszú haj a lányok ékessége. Én konkrétan elhúzódok a rövid hajú lányoktól és nem is tudok rájuk úgy nézni. (Mondanám, hogy undorodok tőlük, de az túl durva szó) Ha ez a cél, akkor hajrá :D
De ha lenne barátnőm és leakarná vágatni a haját, akkor valószínű lebeszélném róla. Ha nem sikerülne, akkor viszont könnyen meglehet hogy külön válnának útjaink.
Tudod: az ő döntése. Az pedig, hogy neked tetszik-e, az a te döntésed. :)
Én mindig is azt mondtam, hogy ne a pasi mondja már meg, hogy a csaj hogy nézzen ki. Viszont szerintem egy kapcsolatban egyértelmű, hogy mindkét fél tetszeni akar a másiknak, és nem csinál direkt olyan külsőt, ami a másikat kifejezetten zavarja, vagy nem tetszik neki. Ha mégis megteszi, akkor viszont nem a másik hibája lesz, ha netán nem tetszik.
Egyébként ez a fajta haj rémesen rosszul tud állni. Két ujjamon meg tudom számolni, hogy eddig hány olyan lányt láttam, akinek ez tényleg jól állt.
A hosszú haj egyéni külsőt ad egy lánynak.
Rövid hajjal meg tucatember lesz belőle. Rövid haja bárkinek lehet, aki nem kopasz - és nagyon kevés lánynak áll jól.
Nos, először is az ő döntése, az pedig a tiéd, hogy elfogadod-e úgy.
Az biztos, hogy a párom helyből szívrohamot kapna egy ilyen ötletre (én meg "megfojtást"), és szerintem utána nem tudnék nő lenni a szemében.
Nem a rövid haj miatt, mert rövid volt, mikor összeismerkedtünk, és akkor is nagyon csinosnak tartott, de nem fiúsan tüsi, basszus.
A tüsi haj miatt eszembe nem jutna szakítani vele.
Csak azért mégis vannak fenntartásaim azzal, hogy szinte kopasz legyen.
9-es:
Mennyire rövid a haja a feleségednek? Géppel szoktad nyírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!