Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? (kérdésed túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel jártam és szakított velem még októberben.

Sajnos egy osztályba járunk és nem tudom elfelejteni.

Októberi szakításunk óta nem beszéltünk,azt hittem haragszik rám vagy valami.Aztán most,anuár elején rámírt FB-n beszélgettünk,de suliban továbbra sem szólt hozzám.

Aztán FB-n kérdeztem,hogy haragszik-e rám mondta h nem miért?Mondtam neki,hogy mert nem szól hozzám.

Utána valamilyen szinten már hozzámszólt.

Na,de a probléma,hogy még mindig szeretem.

Mások szerint ő is szeret még (kb.az egész osztály szerint)

Barátnőm megkérdezte tőle,hogy szeret-e,és mondta,hogy igen.Mikor ott voltam és úgy kérdezte meg,csak elfordult meg mosolygott.

Aztán láttam,hogy egyre többet van egy másik lánnyal és nagyon szomorú voltam mindig suliba.

És ugye beszéltem ezzel a barátnőmmel és kérdeztem,hogy szerinte miért csinálja?Mert szerintem szerelmes abba a lányba,de barim mondta h akk nem mondta volna h még szeret.szerinte azért csinálja,mert én is sokat vagyok egy fiúval (Az a fiú a legjobb haverom!!!És kiskorunk óta ismerjük egymást.És a "szerelmem" meg a legjobb haverom annyira nem ismerik egymást csak nyáron fociztak együtt!)

És mondtam h nem hiszem.

Aztán most az utóbbi pár napban hülyéskedett velem is,meg hozzám is odajött.Meg előttem ül,így órán is hülyéskedtünk.

De nem tudom.Nem tudok rajta eligazodni.És próbálok belenyugodni abba,hogy köztünk nem hiszem hogy lesz valami,de nem megy.Az lenne a legjobb ha már nem szeretném...

Most mit tegyek?

2017. jan. 31. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ex-szel sose kezdj, mert nagyon szarul fogod magad érezni utána.
2017. jan. 31. 15:44
 2/7 anonim válasza:

Szerintem, ha jártál már vele, akkor csak oda mersz menni hozzá, és kérdezz valamt a lányról. De nem is kell csinálj semmit, ha mostanába többet van veled mint azzal. Csak légy feltűnőbb. Ismerkedj meg te is azzal a lánnyal szerintem. Ha ők ketten beszélgetnek, mennyj te is oda hozzájuk és beszélgess velük. Mi nálunk az a mondás, hogy ha nem tudjuk legyőzni az ellenséget, barátkozzunk meg vele.

Hozd magadra a figyelmet!

2017. jan. 31. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hosszabítsd meg a kérdésed, mert túl rövid.
2017. jan. 31. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Ismerem azt a lányt.Nem mondom,hogy barátnők vagyunk,de igazából olyan rosszban sem vagyunk.Az a baj,hogy olyankor 2-en vannak és szerintem túl feltűnő lenne odamenni hozzájuk :/

De lehet megpróbálok,köszönöm :)

2017. jan. 31. 15:56
 5/7 anonim válasza:

Igaza van az 1. Válaszolónak.

És szerintem ne nyomulj. Az nálunk sose jön be.

2017. jan. 31. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Osztalytarsal sosem jarunk :// ez egy iratlan szabaly.. Nagyon keves esetben van jo vege..
2017. jan. 31. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Hmmm... Nagyon meg fogsz lepődni! ;) HA a fiú elég tökös ha meg nem akkor bocsi ha esetleg felcsigáztalak! :)
2017. jan. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!