Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen lányok?
Lányok! 14 éves fiú vagyok és a hajamról szeretnék dönteni. Jelenleg a tarkóm negyedéig érő fekete hajam de mindig megnövesztem a tarkóm aljára, de azt a családom (azaz a fodrászom vágja le) azt akarja hogy rövid legyen mert az nekik nem tetszik ha hosszú. A válamtól 1-2 centire feljebb akarnám növeszteni mert kényelmetleül érzem rövid hajban. Viszont az iskolában amikor hosszabb és ilyen 1 - 2 hét múlva vágják le (vagyis a a tarkóm közepétől lejjebb 1 centire) mondják hogy jól megy az arcomhoz meg hogy jól áll mert fekete és hogy alapetően is. Én is valahogy így érzem, de a családom ezt szinte utálja. Én pedig mint már mondtam kényelmetlenül érzem magam a rövid hajamban. Tehát amit el kell képzelni hosszú hajjal ahogy ki akarok nézni: 14 éves srcác, fekete hajjal, 1 centire a vállától és jobbra söpörve, ezáltal az egyik szemem szabad, a másik szemet azt félig eltakarja a hajam. Kb ahol kezdődik az orrcsont odáig érne le. Ami nekem nem tetszik és rossz: 14 éves srác fekete hajú, tarkó negyedéig érő haj, a szemöldöktől másfél centire érő haj. Az utóbbit ki nem állhatom :(
Lányok nektek melyik jönne be rajtam?
Igazából egyik sem rossz így elképzelve de ha küldenél privátba képet könnyebben tudnék rá válaszolni
16/l
Én csak annyit mondok: Nem lehet megfelelni mindenkinek, de egyvalakinek mindig megtudsz felelni és az Önmagad vagy!
Pofán nyomnám az olyat, aki befolyásolni akarná az izlésemet főleg ha jól is áll...
Meg nem a szüleidnek kell, hogy tetszelegj, hanem pl a csajodnak (vagy csajozásnál), aki elfogad olyannak amilyen vagy.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!