Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok neketek mennyire fontos hogy egy fiunak legyen pénze?
Figyelt kérdés
Nem régiben 18 lettem és átvehettem az örökségemet amit a nagyapám rámhagyott.
Tehát most gazdag vagyok és lakos cuccokat hordok (mindig is szerettem azért) és van egy subaru inpreza WRX-em 2002es és úgy latom hogy csak a pénzre hajtó lànyoknak kellek ès a normàlisaknak miert nem?
2016. okt. 11. 21:02
2/5 anonim válasza:
Nekem nem fontos, ebben a korban még úgy is a szülők tartják el a legtöbb fiatalt, maximum zsebpénz miatt dolgoznak. A volt barátomék kifejezetten szegények voltak, ami csak annyiban volt zavaró hogy sajnáltam de nem tudtam mit tenni azon kívül, hogy amikor nálunk volt mindent megkapott amit otthon nem tudott. Amúgy szerintem ilyesmi idősen az a fontos hogy rendesen tanuljon, nem az hogy a szülőktől kapott kocsival meg egyebekkel menőzzön. Ha ő dolgozott meg érte, az dicséretes, de inkább azért mert látszik belőle hogy dolgos, nem azért mert hű pénze van. 19l
4/5 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy nem igazàn voltak szüleim illetve elhagytak és 8 èves koromban az apai nagyapàmat megismertem de màr nagyon öreg volt ès mondta hogy segìteni fog ès nemrèg tuttam meg hogy így. Az autókkal meg a cuccokkal nem menőzni akarok hanen csak a gyerekkori àlmaimat megvalósítani és az egyik az hogy autóversenyző legyek azert van ilyen kocsim ès ki is szoktam vinni pàlyàra. Az a bajom hogy nincsenek a közelemben normàlis lànyok.
2016. okt. 11. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!