Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nők neketek mennyire fontos az h a parotok kinyaljon titeket? Kort legyszives irjatok
ha már szopok akkor legalább nyaljon ki...
15L
Nem erőltetem, ha nem akarja, de jó dolog.
18
Az attól függ, hogy a partnernek mennyire van hozzá affinitása. Mindenesetre nem ezen fog múlni a kapcsolat.
20
Volt már párom, aki az orális szexet elutasította (oda-vissza), én ezt elfogadtam, de később, bár nem közvetlenül emiatt, véget ért a kapcsolatunk.
A jelenlegi párommal magától értetődő, hogy része a nemi életünknek az orális szex, nagy az összhang, harmónia, kölcsönösség...és most látom igazán, ez mennyit hozzátesz egy kapcsolat sikeréhez, működőképességéhez.
Tehát nem "válóok", de a mindkét fél által kölcsönösen (jól) csinált orális szex remekül hat a nemi életre, és így közvetve a párkapcsolatra is.
24N
szeretem kapni az orális szexet és igyekszem fejlődni,hogy adni is tudjam
21L
Fontos??? Természetes!!! - és viszont is persze. Az orális szex, ha szerelemmel történik, elengedhetetlen, és nagyonis szép, élvezetes része a szexnek.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!