Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah most mi legyen a barátnőmmel (hosszú történet) (távkapcsolat)?
sziasztok 17/F és barátnőm 15/L. 2 éve eggyüt vagyunk távkapcsolatban ritkán találkozunk.
nem rég volt egy kis konfiktus amivel most így utolag nem tudom hogy mit kezdjek.
szóval barátnőmmel egyszer összevesztem nagyon és utána kibékültem vele... mesélte hogy mikor össze voltunk veszve mondták neki az osztálytársai a fiuk hogy nincsen miért élnie és ezt a szívére is vette és el is hitte ezért nem szedte a gyógyszereit. mert ő kicsikét beteg pajzsmirigy problémái vannak és már lehetséges hogy nem lehet gyereke... főleg úgy hogy egy jó ideig ezért nem is szedte a gyógyszereit. lehet még mindig nem. és miután kibéküldtünk én mondtam neki hogy ez nagyon gonosz dolog hogy ilyet mondanak neki és igen is van miért élnie. öngyilkos akart lenni. mondtam neki hogyha lefogok hozzá jutni téli szünetben tuti hogy megverem az ő kis osztálytársait hogy többé ne mondjanak neki ilyeneket mert ez gáz nagyon gáz. nem mondott soha semmit erre. kb egy hétig jók voltunk nem vesztünk össze és én még meg is értettem hogy ő most nincsen jól és nem szereti az osztálytársait és a napokban megint újra kiborították de nem volt baj megértettem... megértettem...aztán jött pár nap az előző héten csütörtöktől szombatig hogy alig írt rám. a szabad idejének az utolsó 10 percében írt rám és kb naponta 3 szor ami nagyon szokatlan tőle mert mindig ő keres engem. úgy gondoltam hogy éppen valaki mással elvan nagyon jól. de megértettem hogy nem szabad ebből problémát csinálni ezért nem vitatkoztam vele viszont amiért rosszúl éreztem magam azért rá írtam egy lány iosztálytársamra és elküldtem neki olyan képeket amiket régen csináltam a telefonommal .. semmi extra csak pl egy olyan fotót hogy egy fiú osztálytársammal meg ő a lány osztálytársam együt mosolyognak a kamerába vagy valami iylesmi tehát egyáltalán nem durva dolgokat. és ide raknám hogy az én barátnőmet soha nem csalnám meg már 2 éve eggyüt vagyunk és még mindig bátran állítom ezt. szóval megértettem hogy éppen nincsen annyi ideje rám mert éppen mással jól érzi magát nem csináltam belőle gondot lefoglaltam magamat hogy akkor azzal a másik lánnyal csak röhögtünk a képeken facebookon privátba. eljött a vasárnap és észre vedtem a barátnőm profilján hogy egy másik fiú megváltoztatta a profilképét amiben rajta volt a barátnőm látszott hogy jól érzi magát és a kommenteken is látszott hogy jól érzi magát. azokkal a fiukkal volt akiket mondtam hogy megvernék mondtam neki hogy lefogok menni és megfogom verni ezeket mert hogy őt nem hagyják békén a suliban ő ezt mondta nekem erre meglátok egy ilyen képet hogy közben baromi jól elvan velük egyből rá is írtam és gratuláltam neki és letiltottam. 10 percig egyből hívott elefonon de nem vettem fel. ez elött az események elött még régebben a barátnőmnél bejelentkeztem a facebookomba és úgy hagytam mert szerettem. és egyszer elis kezdett csesztetni hogy mit csinálok a facebookomban hogy másokkal beszélek mondtam neki hogy akkor lépjen ki megbeszéltük a helyzett és azt mondta ki is lépet és elfelejtette a jelszót is. nah most miután letiltottam a napokban szépen belépett a facebookomban feloldotta magát ami azt jelent hogy nekem ezután48órát várni kell hogy megint letiltsam és őő közben pedig annak a lánynak oda írta a facebookomban hogy szeretlek mintha én írtam volna utána letiltotta azt a lányt. erre én napokkal később jöttem rá . olyan ideges lettem hogy amikor leszáltam a buszról egyből felhívtam és c sak ordibálni tudtam vele és mondani hogy ennyi volt elegem van belőled. erre MÉG őőő volt az ideges ő röhögöt rajtam és ő ordibált vissza. elkezdett azzal vádolni hogy megcsalom mikor én nem egyszer megigértem neki és ő is nekem hogy ha megcsaljuk a másik elmondjuk mindenképpen ÉS ÉN NEM CSALTAM MEG. de ő vádolt vele napokon keresztül vádolt SŐT már azzal is előugrott hogy bizonyítéka van neki és az én ismerőseim mondták neki hogy miket csinálok sokáig nem kértem hogy mondja el milyen bizonyíték és kimondta mert nem lehettek bizonyítékok mivel esküszöm hogy nem történt semmi... de ő neki akkor is voltak . egyszer kértem hogy mondja már el és azt mondta hívjam fel. egyből fel is hívtam és az egyik osztálytársa vedte fel a telefont és elkezdett hülyéskedni hogy ez a pannon ügyfél szolgálat. nem akartam k""cs"ögnek tünni ezért belementem a játékba és egy két percig még csináltam is vele ezt utána megkértem hogy adja oda a barátnőmet mert megy a pénzem és elvileg bizonyítékokat akar nekem mondnai. utána meghallottam a barátnőm hangját a telefonba hogy azt mondja hogy ne már sunyiba és szerintem letette a telefont az asztalra és abban a pillanatban az összes osztálytársa AZ ÖSSZE elkezte mondani a telefonba hgy d"g"jam meg még 20 ezt a lányt. akkor nagyon nagyon rosszúl éreztem magam. ártatlan voltam . könyörögtem neki hogy nem igaz és ő nem vedte észre hogy csak vádol és én még írtam is neki hogy írjon rá a barátaimra hoghy kérdezze meg ő nem tette és ezt megrendezte. annyira azt éreztem hogy nincsen jelentősége az életemnek határozottan éreztem. végül valahogyan sikerült vele szót érteni de nagyon nehezen és nagyon sok napra rá. most ott tartunk hogy én nem fogok hozzá felmenni... de ős se akar lejönni hozzám de abban benne van hogy a téli szünetben szilveszter éjszakáján együt legyünk pesten apukámnál. de apámnál nem tudnánk nyugodtan lenni ő még ne mvotl apukámnál nem tudja milyen és akarok neki pár dolgot mondani a történtekkel kapcsolatban de ott nem fogom tudni... és nem akarok vele találkozni apukámnál... szilveszterkor... nem tudom hogy most ... kréjem hogy jöjjön le pére... lejönne ha nagyon kérném de nem akar... vagy ne is találkozzunk... vagy találkozzunk pesten egy éjszakát.
Hát... Szerintem nincs értelme folytatnotok ezt a kapcsolatot. Egy távkapcsolat alapból sokkal nehezebb, több kitartást igényel. Ezzel nem okoskodni akarok, mert lassan 3 éve vagyok távkapcsolatban.
Őszinte leszek, ahogy leírtad ezt, egy hisztis p.csa elevenedett meg előttem, aki csak sajnáltatja magát. Az, hogy engedted belépni a fiókodba, hiba volt, általában ebből bajok szoktak lenni a legtöbb pár között. Arra már nem is tudok mit mondani, hogy miket hazudott, jeleneteket rendezett.
Szerintem ezt azért csinálta, hogy így tudjon veled szakítani, legalábbis gondolom, hogy ez áll a dolog mögött. Ha nem mentek szét, akár rosszabb is lehet a helyzet.
Nyilván ezt te látod, ez csak a véleményem, maradhattok együtt, de lehet, hogy szenvedés lenne...
Hát lehet hogy segített volna rajtuk.. Nem tudom, Igazából az ilyenekbe nem igen szeretek "belefolyni", Ez az ő dolguk... Én csak annyit írtam le erről, amennyit elmondott nekem, meg amennyit elmondott.. Mindenről szerintem én sem tudok ezügyben. De én személyes véleményem szerint egy távkapcsolat az esetek többségében ugyanúgy végződik..
Én ahogy már leírtam, nem igen bírnék ki 1 hetet anélkül a lány nélkül akit szeretek.. Nem tudom lehet hogy ez az én perverzitásom, de hogyha majd lesz egy normális barátnőm, kettőnk közül biztos én leszek a ragaszkodóbb.. Nem tudom hány csaj szereti azt, Hogyha mondjuk egész nap vele lennék, ölelném, csókolnám stb..:D Én ilyen vagyok. Egyszer csak összejön.. Ok ott a Chat, De az azért közel sem ér fel egy személyes találkozással.. (Am. Tényleg 13 "Vok".;-) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!