Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom?
Figyelt kérdés
Májusban lesz egy éve, hogy össze jöttünk. Akkor még nem volt probléma a találkozással, mivel egy suliba jártunk. De ő màr leéretségizett és most egyetemre jár. Az a probléma, hogy még hétvégén se hajlandó haza jönni, csak 1 hónapban egyszer és akkor is csak annyit van velem, ameddig szexelünk.(nincs messze az egyetem 1.5óra kocsival) Én 16l; ő 19f2016. nov. 12. 11:31
1/5 anonim válasza:
Ne gondolj rosszra! Lehet h csak sokat kell tanulnia, talan meg dolgozik is, es keves ideje marad rad!
2/5 paradicsom31 válasza:
Ez így elég nehéz. Nem vettél észre rajta semmi furcsát még? Én szerintem, ha eh férfi a párjával nem igazán találkozik, akkor harmadik fél van a dologban. Mert ha nem lenne, és szeretne téged, akkor hiányoznál neki, és sűrűn felküldnétek le. Javaslom, hogy járj utána. A pasikat néha megszédíti az egyetem, az én exemmel is így volt, nem vagyunk már együtt.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az tény, hogy sokat kell tanulnia. De dolgozni nem dolgozik és hétvégén inkább bulikba jár, minthogy velem legyen. Lehetséges hogy már nem is szeret? Vagy megunt ez alatt a pár hónap alatt? Arra is gondoltam, hogy megcsal, de azt hamar megtudnám, mert sok közös barátunkkal van az egyetemen..
Meg volt olyan is, hogy együtt voltunk egy buliba még oktoberben és igazából nem is foglalkozott velem.. inkább a barátaival beszélt, ezért én is elment a saját barátaimhoz és külön is mentünk haza, aztán másnap rámírt, hogy nem is beszéltünk..
2016. nov. 12. 12:13
4/5 anonim válasza:
Kérdezz nála rá és beszéljétek meg, hogy kétségeid születtek ezek miatt, amiket itt felsoroltál.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!