Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszkó Edina kérdése:
Messze van a barátom, és nem igazán van meg a bizalom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hat hónapja jöttem össze egy fiúval. Megtaláltuk a közös hangot, imádtunk egymással lenni, akármit őszintén meg tudtunk beszélni... Három hónapja azonban távkapcsolatban élünk, néha beszélgetünk facebookon, napi helyzetjelentés, hiányzol, szeretlek, stb... Körül belül egy hónapja megcsalt, egy igen csinos lánnyal, de visszakönyörögte magát, beadta h rám van szuksége. Azóta viszont nincs meg a bizalom, ugy gondolom, messziről akárki mondhat akármit... Már napok óta csak emésztem ezzel magam... Mit csináljak?2016. dec. 19. 16:20
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha már nincs meg a bizalom , ráadásult meg is csalt, semmi értelme sincsen folytatni a kapcsolatot.
3/3 anonim válasza:
Ha egyszer megcsalt, többször is meg fog. Hagyd el, de nyugtasson meg a gondolat, hogy akivel megcsalt, azt is meg fogja csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!