Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bizzak benne vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Whiruxx kérdése:

Szerintetek bizzak benne vagy megfog csalni?

Figyelt kérdés
17éves vagyok a barátnőm meg 15 3hónapja vagyunk együtt egyszer elment a barátnőjével bulizni ott voltam én is a haverjaimmal és volt egy kis vitánk aztán ott mondtuk hogy tartsunk szünetet aznap este ö más sráccal kavart de másnap megbeszéltünk mindent kibékültünk szerintetek bizzak benne megfog ö valamikor csalni ha ilyen könnyen adta be a derekát most is? Vagy ne is reménykedjek benne? Valami tanácsokat kérek vagy valaki volt már hasonló cipőben?

2016. dec. 5. 02:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a generáció mar nem jóbarátokon nőtt fel... :)
2016. dec. 5. 03:31
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Szünetet tartottatok de ő máris mással kavart? Elég egyértelmű sztem. Gyönyörű hogy 15 éves kislány ilyeneket csinál:)

18L

2016. dec. 5. 03:51
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha ott, akkor nem is csalt meg, idővel meg fog! Ez szinte 100%. Vagy hamarosan szakítani fogtok. De ebben nincs semmi extra nyugi.
2016. dec. 5. 05:35
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

gondolom nem tervezel vele eletetek vegeig, ugyhogy akkor nem tokmindegy?

Ne legyetek mar ennyire merevek bakker, fiatalok vagytok, elvezzetek az eletet.

2016. dec. 5. 07:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet h déltékennyé akart tenni. Megmutatni h ha neked nem kell majd másnak kell. Tipikus lány reakció.. De nagy a valószínűség a megcsalásra. Amikor a pasim engem megcsalt kiadtam az útját. Már akkor szüneteltettem a kapcsolatot mikor még csak gyanakodtam. És a gyanakvásom igaznak bizonyult. 19L
2016. dec. 5. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Talán nyári szünetig -sok fesztivál és buli- erejéig kibírja melletted, de házasságra nem érdemes vele tervezni.

Én a helyedben elküldeném a fenébe, az ilyen típusú lányból van több tucat, bármelyik szórakozóhelyen felbotlani benne, de egy értelmes lányt kifogni művészet és szerencse. Hogy ha még nem is magadért, de akkor azért dobd, hogy legalább elgondolkodjon hogyan viselkedik 15 évesen..

2016. dec. 5. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi az pontosan, hogy kavart?

Ha mással csókolózott, vagy ilyesmi, akkor nyilván nem akarnék már tőle semmit.

De ha csak más társaságában volt, abban nincs semmi rossz.

2016. dec. 5. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Khm kuva :3
2016. dec. 5. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Amig nincs mas, jo lesz ;)
2016. dec. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!