Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak erzem kevesnek az egyutt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak erzem kevesnek az egyutt toltott idot?

Figyelt kérdés

1 eves a kapcolatunk, sajnos a helyzet miatt csak baratnom johet at inkabb mert kicsi a lakasuk es egy szobaba van a tesojaval..

Penteken atjon iskola utan 5ora korul, ha itt alszik akkor hazamegy szombaton 6korul, mert a csaladdal ekkor tud egyutt filmezni stb, es nem szeret keson hazaerni amikor a tobbiek aludni keszulnek.. vasarnap tanul, vagy mennek delutan a csaladdal valahova par orara.

Hetkoznap suliba van utana tanul szinte, vagy a tesojaval anyjaval beszelget, igy akkor nem szoktunk talalkozni csak ritkan kimegyunk setalni ha nincs annyi tanulnivoja, de en ezt keveslem, igazabol en olyan fiu vagyok aki minel tobbet akar egyutt lenni a parjaval, vagy szerintetek ez a "mennyiseg" normalis?:D

Szombaton nem ertem miert nem marad estig pl, azt erzem a csaladja fontosabb mint a kapcsolatunk.

Pl a napokban leszunk egy evesek, mind ket tesojanak lesz egy kozos eloadasa ami utan a csapattal mennem kajalni stb, es bnom mondta nezzuk meg, amivel nincs bajom, viszont mondta mehetnenk utana veluk kajalni(annyira nem.orulok neki mert nincs olyan viszonyom a tesojaival mivel nem tudok veluk egyszeruen beszelni, nem nagyon erdeklodoek) stb es utana jonnenk hozzank at ami olyan este 9ora, igy alig leszunk kettesben az nap.

2016. nov. 28. 23:54
 1/10 A kérdező kommentje:

Most lesz egy eves a kapcsolatunk* javitom:)

Baratnom nagyon csaladcentrikus, de neha ugy erzem.engem hanyagol emiatt.

17/l 20/f

2016. nov. 28. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Na itt a baj, hogy 17, te pedig 20.

Teljesen jó korkülönbség, köztünk több is volt az első barátnőm és köztem. A baj ott van, hogy itt két fél már másra vágyhat. Neki tök jó ez így, hogy van valakije, akivel hétvégente ellehet, hétköznap pihi/tanulás esetleg tali veled ritkábban.

Megértem, hogy kevesled, akár ott is aludhatna nálad szombat is, és vasárnap reggel mehetne haza. Hétköznap amúgy is otthon van.

Sajnos ez ilyen, ez változhat, idővel, ha addig kitart a kapcsolatotok. Mondjuk érettségije után, de addig igazából ezt kell elfogadnod.

2016. nov. 29. 09:29
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor jon az, hogy nincs a csaladdal es faradt lesz mert tenyleg hajnalba kene kelni, hogy az apja elott hazaerjen, mert o nem tud semmit az egeszrol.
2016. nov. 29. 09:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem Ot, es tudom milyenek a szulei, de nekem hianyzik az egyutt toltott hetvege ha mar hetkoznap nem lehetunk egyutt, elmegyunk kirandulni pl es el is ment az a kicsi ido es mehet haza kb..

Es tudom ,hogy a szulei (foleg az apja) nem.lesz engedekenyebb de igy kezdem boldogtalannak erezni magamat.

2016. nov. 29. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Engedékenyebb lesz egyszer az apja ez biztos, nyilván egyszer el is fog onnan költözni, független nő lesz. Csak téged most ez nem vigasztal. Téged a jelenlegi helyzet érdekel, és nem az hogy mi lesz 2 év múlva mondjuk.

Nekem úgy nézett ki a dolog, hogy első barátnőm szülei elváltak. Láthatásra is kellett mennie, fiatalabb is volt akkor a lány, és így is megoldottuk.

Bár belegondolva nem voltam vele sokkal többet év közben mint te.

2016. nov. 29. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Szóval szerintem ez így normális, jelenlegi barátnőm 22 éves, én 27. Most egyetemista, több mint 1,5 éve vagyunk együtt. Itt már mások a lehetőségek, maximum egyetem szol közbe, de sokat együtt vagyunk, minden hétvégét péntektől-vasárnap estig. Kivétel ez alól a vizsgaidőszak bizonyos része.

Szóval ez egy ilyen szakasza az életednek, jelenleg ezt kell elfogadnod :) Nekem is volt ilyen.

2016. nov. 29. 09:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Testvere idosebb par evvel (18+) es neki se engedte, hogy a baratjanal aludjon a lefekves miatt..

Igy elegge ketseges, hogy kesobb valtozni fog, kiveve ha baratnom nem "szall " szembe az apja dontesevel.. Amit ketlek, mondtam.mar, hogy beszeljunk vele errol de o ellenezte mert tudja, hogy semmit sem ernek.el vele :/

2016. nov. 29. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha jól értem a történetet, lényegtelen is az apja hozzáállása. Ha dolgozik, és nem tud róla akkor nálad alszik péntek. Szombat meg úgy is hazamenne, mert ahogy írtad család centrikus és velük is szeretne lenni.

Így viszont érthető, hogy nem akar konfliktusokat

2016. nov. 29. 10:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Igyvan, de en kevesnek erzem az egyutt toltott idot igy. Tobbet szeretnek vele lenni, nem heti 20orat, vagy onzo vagyok es sokat kerek?
2016. nov. 29. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy önző, de vannak olyan szülők, akik azt mondják, amíg az én házamban laksz, az én asztalomnál eszel, és én gondoskodok rólad, addig bizonyos kérdésekben én döntök!

Ezzel pedig te nem kezdhetsz semmit.

Egy dolgot tehetsz csupán, megpróbálsz olyan anyagi helyzetet teremteni, hogy érettségije után össze költözhessetek. Akár úgy, hogy ő még egyetemre megy okj-n tanul és egyedül tartod őt el.

De ez meg embere válogatja, hogy bele-e menne, illetve neked megfelelne egy ilyen helyzet vagy sem.

2016. nov. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!