Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kevésnek érzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kevésnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Azt hiszem teljesen beleestem a suli egyik legjóképűbb pasijába.Mindig is nagyon tetszett,de csak távolról figyeltem,mivel nem gobdoltam sohasem,hogy egy kicsit is érdeklem. Pénteken egyegy buliban egy asztalnál ültünk.Leültem és csodával határos módon hozzámszólt.Nagyon meglepődtem.Nagyon kedves volt,sohasem gondoltam volna,hogy ennyire aranyos.Mondta,hogy már látott egy másik buliba és kacsintott is nekem,de én nem vettem észre.Aztán megcsókolt,és a kezem is megfogta.Most sem hiszem el,hogy ez megtörtént.Mindig is önbizalomhiányom volt,de mellette mégjobban az van. Szinte minden lánynak bejön,és pont velem csókolózott..Hogyan viszonyuljak a helyzethez?

2016. ápr. 10. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy viszonyulj, hogy az elvieg legjbbképű pasinak pont te kellesz. Téged akart, nem mást. Ezek szerint nem vagy kevés, ne is érezd annak magad.
2016. ápr. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!