Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel kompenzáljam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kompenzáljam, hogy kevésnek érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés

Eddig olyan fiúkkal jöttem össze, akiknél okosabb, tanultabb és műveltebb voltam. Most viszont összeakadtam egy férfival, aki 5 évvel idősebb nálam, ráadásul tanultabb,műveltebb, okosabb, és ettől az önbizalomhiányom magasabb, tehát kevésnek érzem magam hozzá intellektuálisan, és ez zavar. Még csak most jöttünk össze egyébként. Az jó, hogy ezzel ösztönöz arra, hogy művelődjek, meg sokat tudok tanulni tőle, de félek, hogy én nem tudok mit adni neki cserébe...vagy hogy találni fog egy műveltebb lányt, akivel jobban el tud beszélgetni... Mi is elbeszélgetünk, de gyakran van, hogy nem tudom kifejezni magam szavakkal, és olyankor nagyon bénának érzem magam. Van olyan dolog is, amiben én vagyok jobb, talán ezeket kéne megmutatnom neki?

24/L

2016. nov. 21. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj kompenzálni, sem pedig felvágni a saját erősségeiddel. Érdeklődj a dolgai iránt, vedd fel vele a ritmust...stb

És hogy mit tudsz cserébe adni neki? Támogatást, szeretetet, megértést, meghittséget. Nem tudásban vagy műveltségben mérik a párkapcsolat értékét. Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak. Úgyhogy ne stresszelj feleslegesen, és ne rontsd el.

2016. nov. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!