Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Utasítottatok már el nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utasítottatok már el nőt azért, mert kevésnek éreztétek magatokat hozzá, mert testi hibátok van?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra,hogy bőrprobléma (véranyajegy,szemölcs,bármi), mikropénisz,vagy ami nemis kicsi,de ti cikinek érzitek, gerincprobléma, járásprobléma, mentális betegség... Ha a nő azt mondaná,hogy ezek ellenére is szívesen lenne veletek,mennyi időbe telne,míg megbíznátok benne? Mivel érhetné el a bizalmatokat?
2016. okt. 1. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:

A barátomnak járásproblémái vannak, volt idő, amikor egyszerűen nem tudott járni.

Ő mindig azt mondja, hogy nem szabad ebbe belesavanyodni, és kevésnek éreznie magát az illetőnek, mert úgy valóban taszító ember lesz.

Szóval aki ezt önmagában komoly problémának érzi, azon nem lehet segíteni. Az illető párja a feje tetejére is állhat, akkor is komplexusai lesznek.

Az lenne a normális, ha az ember van olyan szinten, hogy a másiknak nem kell ezért külön elnyernie a bizalmát, hanem tudomásul veszi, hogy van valami gondja, ha lehet tenni ellene, akkor tesz (pl szemölcs nem értem, miért lenne gond, hetek alatt eltüntethető) vagy ha nem lehet rajta változtatni, akkor meg elfogadja, mert másképp soha nem lesz boldog. A legszomorúbb, mikor valaki saját magát látja "fogyatékosnak".

2016. okt. 1. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
soha..a nők utasitottak el mert nincs kefehajam.. na azok annyit is értek, azóta is annyira depis vagyok miattuk h semennyire :D
2016. okt. 1. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, de volt bogy emiatt jártam meg.

Nem szeretném leírni, hogy mi bajom van.

Én soha nem foglalkoztam vele különösebben, de egyszer mégis hozzám vágta, hogy kaphatna normálisat is.

Igazából elég nehéz így, főleg ha a család, barátok is betartanak.(ismerek olyat, akire kb úgy nézett a család, hogy "Ez?" kell neked?). Sőt, igazából többet is.

Ez kb olyan mint a pénz. Abból is volt már gondom.

2016. okt. 1. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

igen, de nem testi probléma miatt. Egyszerűen nem illettünk össze. Ő kb minden hétvégén bulizott, esküvőn vonult, stb. én meg otthon ültem akkor is meg most is. Az meg hogy néz ki, hogy a bnőmet más pasi kíséri esküvőn?! Mert,hogy én nem vettem volna részt benne, az 100%

bár mind a 2en beláttuk, hogy ez bizony hosszútávon probléma lesz!

2016. okt. 1. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Akinek testi hibája van, azt a nők utasítják el.
2016. okt. 1. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nőként az önbecsülésem picit alacsony, ezért a nagyon jó külsejű pasikkal mindig is elutasító voltam kicsit, mikor kezdeményeztek nálam. Ez talán azért volt, mert nem éreztem, hogy elég lehetek neki, úgy gondolom, az ilyen pasik előbb-utóbb elhagynak egy jobb csajért, nem érezném magam mellette olyan jól, mert rossz lenne az önbecsülésem mellette. Mindezt tudat alatt éreztem, de szerintem így van. :D

23/L

2016. okt. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!