Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy valakit az öltözködése miatt utasítottatok vissza?
csak emiatt nem
olyan volt, hogy sok gáz dolog mellett az öltözködése is ócska volt
Nem. De ha valaki nagyon igénytelen, büdös ruhákban járna, akkor lehet kivételt tennék :D
viccet félretéve, ok, szereem a szép öltözetet, de nem szoktam ebből nagy ügyet csinálni. Több olyan pasim is volt, akinek a stílusától néha falnak mentem, de abszolút nem fújtam fel a dolgot. Én úgyis azt vallom, hogy az egyetlen tulajdonság egy férfiben, amit meg lehet változtatni, az a stílusa. Minden más halott ügy :D
Nem szekáltam őket ilyesmivel, max ha együtt mentünk elegáns helyre, adtam pár építő jellegű ötletet :D
Nem.Ha nem tetszett a ruhája,letéptem róla,hogy ne kelljen lesnem.
De komolyan,amiatt,hogy nem márkás,semmi szín alatt. Még ilyet?....
Ilyen akkor történt volna,ha igénytelen,szakadt,koszos a ruha.
Az izompóló -lecsúszott gatya kombótól nekem is hânyingerem van.
Volt egy párom anno,aki olyan cuccokat képes lett volna felvenni együtt,amik nem illenek egymáshoz,csak külön-külön voltak jók. Iszonyat aranyos volt:) Átvariáltuk:)
Összességében nem történt ilyen.
Ez 30 ev alatt egyszer elofordult, hatalmas alteros korszakomat eltem, kb 20 voltam a pasi meg 40. Hasonlo volt az izelsunk de sokaig nem tudtam eldonteni h nekem bejon e, a lenyeg h mindig szo szerint szakadt cuccokban maszkalt (ami oke, a grunge stilus akkor meg bejott), de en akkor is irodaban dolgoztam es eleg nagy volt a kontraszt.
Aztan egy nap kijott elem a munkahelyemre egy kacsas (kacsak voltak fajta) terdig ero pufikabatban, asszem zold volt, nyakig begombolva. Azt hittem elsullyedek, nem birtam tovabb, mondtam h nekem ez nem fog menni, erre mondja, h nem en vagyok az elso no aki aznap dobta amikor megjelent a kabatban:-)))))
Az egesz kapcsolat ket hetes volt, nem fekudtunk le, nem csokoloztunk csak megis egyutt voltunk:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!