Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire befolyásol egy srác öltözködése?
hát engem befolyásol kövezzetek meg.
legyen piercingje is, tetoválása is, és olyan megjelenése amitől falnak megyek.:D
nekem nem jönne be.
szeretem ha egy pasi követi a divatot, alapból csak ilyen jöhet szóba nálam. imádom a divatot, öltözködni, vásárolni, úgy gondolom, a pasim akkor legyen hozzám illő :D
17L
elözöhö szolva attol miért egyedi valaki ha kiválaszt valamit a sok stilusbol?attol csak egy lesz a sok közül.akkor is ha egyénileg válogatja össze a cuccokat.
én nem tartozom sehova. oké hogy rockzene kedvelö vagyok de nem tartom magam beskatulyázva kizárolag rockernek mert vegyes a zenei izlésem és rocker nem attol lesz valaki hogy rockot hallgat.
én nagyon vegyesen öltözöm. van mikor szakadt nadrágban,van mikor farmerben,hol bakancs hol sportcipö,van hogy szoknya valami szandállal,van hogy darkosan(füzös,vagy csatos nadrág,vmi hozzá illö felsövel természetesen full feketében, bakancsal. zenekaros polot már nem hordok azt már csak itthon veszem fel meg kirándulni.
szerintem a divat unalmas. föleg hogy amiatt nem találok magamra semmilyen olyan ruhát ami nekem állna jol mert mindenhol csak a divatot árulják.
Szerintem egy stílushoz mindenképp tartoznak szimbólumok, tárgyak. Én azért tartom fontosnak, hogy ezeket a kiegészítőket hordjuk, mert így magunkhoz vonzzuk a hasonló érdeklődésűeket akkor is, ha amúgy nem sok terünk van ismerkedni.
Az előző válaszoló azt állítja nem skatulyázható, mert több stílusban öltözködik. Örvendetes hír, hogy változatosan öltözködik, de az alapkérdésben egy olyan fiú szerepel, aki mindig farmer+rockerpóló összeállítást visel. Ha nála ez állandó, akkor ajánlom neki a kiegészítőket. És mielőtt valaki félreértené: a tartozékok egy adott stílushoz önmagukban nem tesznek egyedivé, csak ha azokból is keressük a különlegeset, a ránk szabottat. Alapjáraton én is elvetem a beskatulyázást, de mivel a legtöbben így gondolkodnak, érdemes ezt is szempontként vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!