Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nálatok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok tényleg ennyire számít a fiúk öltözködése, haja?

Figyelt kérdés
Több lány mondta már nekem, hogy ha pár márkás, mai, divatos ruhát vennék magamnak és abban mászkálnék meg a hajamat kicsit felállítanám sok tini lánynál lenne esélyem, mert amúgy helyes srác vagyok szerintük. De én egyszerűen öltözködöm és a hajam sincs felturbózva.

2012. aug. 27. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az számít, hogy ne legyen koszos és büdös a ruhád, a hajad meg ne legyen zsíros. Lehet hogy a fészbúkos tinik.u.rváknak számít a márkás cucc, de a normális csajoknak nem. De azért egy kis zselé sosem árt... :)
2012. aug. 27. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, a zselé csak segíthet. :D
2012. aug. 27. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

az én barátom nem lövi a haját, már évek óta ugyanazokat a no name cuccokat hordja és mégis járok vele.

Pasi az pasi. Zavarba is lennék, ha jobban értene a ruhához, mint én. :)

2012. aug. 27. 21:51
 4/6 anonim válasza:
most jöhetne az a szöveg hogy "a külső nem számít",pedig igenis számít csak nem az a lényeg(legalábbis nálam)szerintem nem gáz ha nem hordasz márkás cuccokat de mondjuk ha fellövöd a hajad az jó lenne mert divatos és sok mindenkinek tetszik.
2012. aug. 27. 22:27
 5/6 anonim válasza:

Nem. Legyel vicces, nem kell h meno cuccaid legyenek, de akkor te se vard el a csajtol aki tetszik h jo ruhai legyenek.

15/L

2012. aug. 28. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha velem így jönnél szembe akkor csak egy szolid röhögéssel egybekötött divatmajom jelzőt kapnál.De ha a hajad is ilyen feltúrt izé lenne akkor csak simán leb*ziználak.Eleve utálom a divatos cuccokat és ez alól a fiúk sem kivételek.Sima haj vagy ami mégjobb hosszú ,farmer ,póló (csak ne rózsaszín és társai) ,sportcipő.Vagy pedig a rockerek (nem a tetőtől talpig fekete pózerrockerek).De mindenkinek más a stílusa...A korombeli tinicicák többségének tuti ez a b*zis stílus lenne nyerő.
2012. aug. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!