Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nálatok ez jelent valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon-nagyon tetszik viszont ő olyan fajta aki szinte minden második lánnyal aki tetszik neki rögtön kikezd....nem ismerem őt,de akármikor találkozunk mindig néz..volt olyan alkalom,jött velem szemben és egész végig folyamatosan a szemembe nézett amiíg el nem ment melettem...nálatok ez jelent valamit?????

De ha tetszenék neki akkor már kikezdett volna velem????

2012. aug. 12. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Annyit jelent hogy tetszel neki. És csak hírből nagy nőcsábász, valójában csak nyuszimuszi, akinek sikerült elhitetni a fent említett állítást. Vagy téged nem csak egy alkalomra akarna megszerezni, és ezért nem tudja hogy kezdjen hozzá...
2012. aug. 12. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne neked, ha megismerkednél vele és ezután is minden második lánnyal kikezdene? Gondold át magad!
2012. aug. 12. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem csak hírből az sajnos mert,egy alkalommal egy buszon utaztunk és ott állt melette egy teljeen idegen lány és kikezdett vele,és flörtölt vele. elég sok kapcsolata volt eddig és voltak hosszúak is ilyen egy év kb stb..szóval nem tudom mit gondoljak...
2012. aug. 12. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
De ha nem ismered, akkor mindezeket honnan tudod?:D
2012. aug. 12. 20:19
 5/10 A kérdező kommentje:
facebook
2012. aug. 12. 20:23
 6/10 A kérdező kommentje:
meg van egy barátnőm aki távolról ismeri
2012. aug. 12. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
kikezd minden 2. lánnyal? Hogy? Lájkolja a bejegyzéseit?
2012. aug. 12. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha csajba lenne vki ilyen, ink. hagynám. Olyan pénztárcát nem veszek ami lyukas... rem. érted a hasonlatot.
2012. aug. 12. 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
úgy értem,hogy minden második lányal kikezd,hogy ha mglát egy lányt megtetszik neki rögtön elkezd vele flörtölni amióta először láttam csak kb 3 lánnyal láttam kikezdeni és az egyiket egy fél nap ismeretség után megcsókolta
2012. aug. 12. 20:54
 10/10 A kérdező kommentje:
és ez a 3 lány csak akikkel én láttam
2012. aug. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!