Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk akiknek nagyon nyers és nagyon csapzott a személyisége, öltözködése, viselkedése?
értem ez alatt....letisztult külső, turkálós ruhák, hanyag, félvár beszéd, hanyag felelősség.
a személyiség mindenre fittyet hányó, lenéző, rossz hajviselet, nem követi a divatot, nem érdekli senki és semmi.
talán mint egy 70-es évekbeli alkoholista rokker.
vagy esetleg egy 80 évek közepén lévő lázadó tini.
vagy esetleg mindkettő.
Lányok, ti, hogyan viszonyultok az ilyen 20 év körüli fiúkhoz.
Hát, szerintem egy ilyen srác nem nagyon kell egy normális csajnak sem. Már csak azért sem, mert ha a srác mindent magasról .... akkor mégis felfigyelne az ilyen lányokra, akik érdeklődnek iránta? Nem. Így hát még ha létezik is ilyen lány, fel se tűnne egy ilyen srácnak.
Az alkoholista, hanyag, felelősségtudat nélküli emberek ritkán vonzóak.
20/L
Nekem nem tetszenek az ilyen srácok,főleg mert sokszor ápolatlan hatást keltenek és felelőtlenek,nemtörődöm a stílusuk.
22/l
és a gatyádat is úgy hordod mintha tele sz*rtad volna? Mert akkor te lehetsz ott a helyi raj csávó nem?
Nem rajság csak egy stílus legalább nem úgy nézek ki mint a mai fiatalok 50%a a hereszorítós csőgatya rózsaszín polóval jobb? És a gatyámat nem pont úgy hordom annyira nem lóg rajtam de nem is feszül mert nem vagyok búza
Rólad van szó?o_O
1haverom ilyen,és hát aggódom is kicsit érte,pedig jó arc:D
igen rólam.
....és egy kicsit értem is aggódhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!